2777
2789
عنوان

مهمون برام اومده پرو میگ جامو با شوهرم تو یه ا ت ا ق بنداز

| مشاهده متن کامل بحث + 329582 بازدید | 912 پست
استارتر هرچی بچه ها میگناین خانم گوش نمیده الان هم نینی یار رو تگ کرده میگه مگه تاپیک شماسخودت به بی ...

کامنتای بی ادبانه ش رو گزارش بزنین

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دهن گشاد ک شمایی بسته نمیشه زنیکه هم تویی لقبتو رو من نزار ریپ نزن ک فاقد اهمیتی حله😐

فاقد شعور و شخصیتی ک ادم بخواد باهات هم کلام شه

با خاک یکسانت کردن باز پرو و گردن کلفت سر جات وایسا

خیلی گل درشتی فهمیدیم ، حله راحت باش 

بآ شماره ناشناس زنگ زد اینقد جواب خودشو ندادیم

اگر مثلا حقی به گردن شما دارن یا کاری براتون انجام دادن که حالا اینطوری میخوان برای خودشون جبران کنن ، یه راه حل دیگه پیدا کنید و براشون جبران کنید و بعدش هم قطع ارتباط کنید. 

بی دعوت رفتنبا هم‌میرن تو اتاق صدای ماچ‌وبوسشون میادباهم میرن حمومخدایاااا منم‌گاو کن

دورازجون..چقد رومخن..یه سریا جقد از خودشون دراومدن.دوساعت بی دعوت جایی نرفتم تو عمرم..چقد چیپ

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
دورازجون..چقد رومخن..یه سریا جقد از خودشون دراومدن.دوساعت بی دعوت جایی نرفتم تو عمرم..چقد چیپ

منم دقیقا بی دعوت جایی نمیرم برای همین خیلی رو اعصابن

تازه بی دعوت یک هفته

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست

ی روز جاشونو بنداز حال خودشون فرار میکنن 

خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹
چقد کنه ای دیگ گمشو 😐بیکار

ی بار دیگه گنده تر از دهنت حرف بزنی عین خوذت جواب می دم ببند دهنتو دیگه 

هی زر می زنه تهشم می گه رپ نزن خوب ….. ببند ک رپ نخوری 

والا بیکارتر و بی عارتر از تو نیست چسبیدی تو تاپیک گم شو نبینمت بی شخصیت

جآریم اومده بود خونم تازه عروس بود هرچی گفتم فلانی شوهرت داداش منه برو تو اتاق طوری نیس گفت ن این چ ...

ما با دوتا از برادرشوهرام و دایی همسرم رفتیم شمال یه خونه گرفتیم که یه اتاق خواب و یه هال داشت قرار شد خانوما تو اتاق آقایون تو هال بخوابن یکی از جاریام نامزد بود رفت وسط مردا شوهرشو بغل کرد خوابید همه مون پشمامون ریخت😂

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

2810