2777
2789
عنوان

مهمون برام اومده پرو میگ جامو با شوهرم تو یه ا ت ا ق بنداز

| مشاهده متن کامل بحث + 325512 بازدید | 912 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه دیگه از دیدگاه اینجور افراد ، مهمون ها چون عقد هستن ، میزبان وظیفه داره شرایط رو فراهم کنه تا راح ...

بخدا من... رفتم

اصلا مهمون نواز که نیستن هیچ خیلی هم.. 

داره سرکارمون میذاره

@niniyar_3 ایشون دنبال دعوا هستن رسیدگی کنین ممنونم

برو بیرون دیگه تو چ پرویی هستی 

کودکستانی هستی؟ احتمالا تو هم یکی عین این مهمون پرو هستی 

نی نی یارو تگ می کنه 😐 والا ما باید تگ کنیم

والا ماهم نامزد بودیم چقدر زشته کاش استارتر بگه چندسالشونه و نسبتشونو چرا با خانواده شوهر اومدن مساف ...

فقط گفت فامیل هم نیستن. اخه دوست؟ مثلا حتی دوست هم باشن یا آقایون باهم دوستن و خانما غریبه یا برعکس. چطور ادم روش میشه بره خونه غریبه یه هفته بمونه تازه واسه جا هم تعیین تکلیف کنه؟

همینکه تو این اوضاع اقتصادی و گرونی طرف یک هفته بی منت ازشون پذیرایی میکنه خودش خیلیه

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
برو بیرون دیگه تو چ پرویی هستی کودکستانی هستی؟ احتمالا تو هم یکی عین این مهمون پرو هستی نی نی یارو ت ...

گمشو بابا شاخی هرکی هسی واس خودتی 😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
مگه تاپیک توعه بگی برم بیرون بگم چشم؟؟؟؟؟؟؟

اینجا هم مگه سایت تو هستش که بگی حق تبادل نظر نداریم؟! 

تو فضای عمومی این سایت نظراتی میدی و بعد به افرادی که مخالفن توهین میکنی ، حق به جانب هم هستی؟! 

در ضمن بهت شما گفتم ، ولی خوب الان مثل خودت بهت تو گفتم ! 

اینجا هم مگه سایت تو هستش که بگی حق تبادل نظر نداریم؟! تو فضای عمومی این سایت نظراتی میدی و بعد به ا ...

درگیریا خودت اول شروع کردی ریپ زدی رومن من ب تو چیکار داشتم 😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
بخدا من... رفتماصلا مهمون نواز که نیستن هیچ خیلی هم.. داره سرکارمون میذاره

آخه اصلا این موضوع مهمان نوازی نیست. 

حتی استارتر میگه صدای بوسه شون از اتاق میاد و با هم میرن حموم. 😏

من حتی جلوی پدر و مادرم روم نمیشه با نامزدم برم حموم. 

خجالت هم خوب چیزیه. 

2810