2777
2789
عنوان

مهمون برام اومده پرو میگ جامو با شوهرم تو یه ا ت ا ق بنداز

| مشاهده متن کامل بحث + 325512 بازدید | 912 پست
مشهد والا چنان گارد گرفتن انگار طرف میخاد تخت و دیوارو اتاق رو بخوره اینا همونایین ک تا خونه خواهر ش ...

همینکه به خودت اجازه میدی در مورد دیگران به راحتی قضاوت کنی بدون اینکه اونها رو بشناسی ، سطح فکرت رو نشون میده. 

مگه ماها رو میشناسی؟؟ 

چون مثل تو فکر نمی‌کنیم ، پس حق داری اینطوری بگی؟؟ 

نخیر. 😏

اتفاقا ما نه تو اتاق شخصی دیگران میخوابیم و نه اجازه میدیم کسی تو اتاق خواب شخصی ما بخوابه ، چون حریم خصوصی برامون حرمت داره. 

حالا همینایی ک چ س کلاس میزارن اگه جاخواب گیرشون نیاد شلوار میزبانو درمیارن و ببین چ حرفایی پشت سر بنده خدا بزنن اینجا میگن بده و اخ و پیف میکنن😐😐😐😐😐😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما نخون پستای منو اگ اذیت میشی گردنتو گرفتن؟😐

پ ن پ 

فک کردی نظرات عاقل در سفیه تو می خونم؟؟

فقط هی مجبوری ببینی رو مخ آدمی 

نظرتو گفتی لطف کن برو دیگه 

هی روی نظر غلطت پا فشاری می کنی بقیه رو مجبور ب جواب دادن می کنی کل تاپیک شده کل کل با تو 

همینکه به خودت اجازه میدی در مورد دیگران به راحتی قضاوت کنی بدون اینکه اونها رو بشناسی ، سطح فکرت رو ...

مگه من شمارو گفتم الان اسم شمارو برم ایا ک گرفتی ب خودت😐😐😐😐😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

وقتی خودش انقدر پرروعه که میگه تدارک نبین ما حالا حالا هستیم توام باید محترمانه بیرونشون کنی بگی ما داریم میریم مسافرت تا خودشونو جمع کنن برن 

همه اینا از تحمل کردنت و کم روییته

حالا همینایی ک چ س کلاس میزارن اگه جاخواب گیرشون نیاد شلوار میزبانو درمیارن و ببین چ حرفایی پشت سر ب ...

چقدر بی ادبی. 

چقدر راحت توهین میکنی و قضاوت میکنی. 

اتفاقا اینجور کارها بیشتر از امثال شماها برمیاد ، یذره فکر کن ! 😏

پ ن پ فک کردی نظرات عاقل در سفیه تو می خونم؟؟فقط هی مجبوری ببینی رو مخ آدمی نظرتو گفتی لطف کن برو دی ...

هروقت شما تاپیک زدی چشم میرم ریپ نزن دیگه لطفا 😐

چقدر بی ادبی. چقدر راحت توهین میکنی و قضاوت میکنی. اتفاقا اینجور کارها بیشتر از امثال شماها برمیاد ، ...

باش ریپ نزن دیگه اوکی😐

2810