2777
2789
عنوان

مهمون برام اومده پرو میگ جامو با شوهرم تو یه ا ت ا ق بنداز

| مشاهده متن کامل بحث + 294835 بازدید | 912 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منو لایک کنید برم امادشم پسرمو از مدرسه بیارم بیام بخونم

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌

والا من خونه فامیلامم روم نمیشه شب برم بخوابم مزاحمشون بشم اینا چجور میرن خونه دوست یه هفته اتراق میکنن 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

2805
بعد وقتی فقط یه اتاق دارم خودم کجا بخوابم تو حال

اهان پس پررو ردش کن بره😂

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بگو شرمنده گلم یه اتاق داریم کلا

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😔 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

اره مهمونت واجب تره اونم اونا ک عقدن میخان راحت باشن خب😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

در اینصورت حق با شماست.بگو عزیزم خیلی دوست داشتم یدونه اتاق دیگه هم بود میدادم به شما که راحت تر باشین.منتها خونه تک خوابه و من شرمنده ی شما شدم.

چقد پروعه 

رک بگو عزیزم شما ک میبینی ی اتاق بیشتر نیس! اگ ی اتاق دیگ بود بله حتما جاتونو اونجا میذاشتم 

راحت نیستن گمشن برن دیگ چرا سفارش میدن

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
2810