2777
2789

سلام بچه ها .

میخوام راه های ساده ولی تاثیر گذار برای داشتن پوست عالی بگم ‌.

من این مدت بخاطر حساسیت که روی پوستم داشتم کلی اطلاعات راجب پوست کسب کردم  

۱: اب خیلی زیاد بنوشید خود من روزانه حداقل ۱۵ لیوان آب میخورم البته بعضیها میگن اب زیاد ضرر داره ولی اگه نکاتش رو رعایت کنید اصلا اصلا ضرر نداره حالا نکاتش چی هستش ؟ اینکه بلافاصله بعد غذا اب نخورید چون باعث میشه چربی و مواد مضر غذا داخل بدن بمونه یا دیر هضم شه . نکته بعدی ایستاده اب ننوشید حتما موقع اب خوردن بنشینید. نیم ساعت قبل غذا اب بخورید حالا هرچقدر که می تونید.

ناشتا هم عرق کاسنی و شاتره هم نیم استکان از هر کدوم بخورید  

۲:از روغن های طبیعی برای پوستتون استفاده کنید فقط قبلش امتحان کنید که جوش نزنید 😊لطفا اول امتحان کنید چون روغن در بعضی باعث جوش و...میشه من خودم از روغن نارگیل و روغن درخت چای استفاده میکنم

۳: از بخور برای پوستتون‌ استفاده کنید خیلی موعثره .من برای بخور اب جوش رو تو کاسه ای چیزی می ریزم و صورتم رو تو فاصله مناسبی باهاش میگیرم و حوله رو روی سرم می کشم حدود ۵ دقیقه هر ۳ روز یبار انجام بدید .فقط یه نکته حواستون باشه نسوزید

۴:بچه ها حنا هم خیلی خوبه من یادمه صورتم کهیر وحشتناک میزد با حنا از بین بردم و بعدش متوجه شدم پوستم حسابی شاداب شده . من خودم هم حنای بیرنگ و هم حنا قرمز تهیه کردم و از جفتش ترکیبی توی ماست یا اگه حساسیت دارید توی عسل بریزید و به پوستون بزنید . اگه نگرانید پوستتون قرمز نشه از حنا بیرنگ استفاده کنید و اگرم از حنا قرمز استفاده کردید و پوستتون یکم رنگ گرفت نگران نباشید با یکبار حموم درست میشه .فقط قبلش امتحان کنید حساسیت نداشته باشید البته تا الان من نشنیدم کسی به حنا حساسیت داشته باشه ولی خب ....

این ماسک برای زود خوب شدن زخم .جوش .جای جوش و.... خوبه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805