2777
2789
عنوان

اون پسری که عاشقش بودم

87 بازدید | 6 پست

و نامزد کرده 

برای نامزدش استوری گذاشته آخه من چی کار کنم شد پنج ماه

خوش به حال دختره من همش دلم برای پسره تنگ میشه دوست نبودیما من عاشقش بودم خدایا من چی کار کنم از وقتی دیدمش خواستم بهش برسم حتی الآنم دلم براش تنگه ولی نامزدش می‌تونه ببوستش اون چشای خوشگلو سبزشو نگاه کنه سرش بزاره رو شونه هاشو و ... آخ خوشبه حالش ولی من فقط یه عکسای پیجشو  داشتم که بعد نامزدیش حذفشون کرد و چندتایی مونده تازگیا واقعا می‌خوام خودمو بکشم مگه یه آدم چقدر تحمل داره دیگه جون ندارم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این حس ها برا قبل از رسیدنه اگه بهش رسیده بودی حس هات خیلی کمتر میشد. حالا هم با فکرات فقط خودتو عذاب میدی . دیگه پیجشو هم چک نکن . سعی کن هر چیزی که مربوط به اونه رو پاک کنی 

2805
این حس ها برا قبل از رسیدنه اگه بهش رسیده بودی حس هات خیلی کمتر میشد. حالا هم با فکرات فقط خودتو عذا ...

اگه اینجوریه چرا نامزدش براش استوری عاشقانه می‌زاره یعنی دختره براش می‌زاره چرا بعد رسیدن تکراری نشدن 

اگه اینجوریه چرا نامزدش براش استوری عاشقانه می‌زاره یعنی دختره براش می‌زاره چرا بعد رسیدن تکراری نشد ...

این که اوایل ازدواجه بزار یکی دو سال بگذره 

بعدشم این ظاهره در باطن فقط خودشون خبر دارن که رفتارشون و علاقشون چجوریه و هیچ کس دیگه قرار نیست باخبر بشه 

به خاطر چند تا استوری نشین غصه بخور ، همین ادمی که تو عاشقش بودی معلوم نیست اخر عاقبت زندگی متاهلیش چی میشه