2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر منم مثل شما بودم قبلا

بعد یکی بهم گفت اینجا سایت عمومیه تبادل نظره

شخصی نیست که

هرکسی اجازه پست گذاشتن داره چه مرتبط چه غیر مرتبط

به نظرم قفل کن خودت بیشتر اذیت میشی

عکس هم کسی بذاره معمولا ۲  ۳ دقیقه ای پاک میکنه

پس همه عکسا رو میبینن چون اینو میدونن

هرکسم بادتوجه ب کارش ادبیات مختصشو دریافت میکنه ادب برا کسیه ک لایقه ن طالبحتی غرور نداری ک بت میگم ...

اون رف من ریپ زدمش اومد چون خیلی رفتارت زشت بود طفلک ناراحت شد 

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
اون رف من ریپ زدمش اومد چون خیلی رفتارت زشت بود طفلک ناراحت شد

خب بشع من ناراحت نشدم مگ

بش میگم بزار عکس من اول دیده شه نظراتو ببینم 

بدون اجازه انگار این تاپیک زده عکسو میراره اصلا منظور من دیده نشد

تو دهنتو ببن بیشعور نچسب تو اینه بری متوجهش میشی کیه

🤪خودت آینه آینه 

مثه بچه ها کلاس اول جواب میدی

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
استارتر منم مثل شما بودم قبلابعد یکی بهم گفت اینجا سایت عمومیه تبادل نظرهشخصی نیست کههرکسی اجازه پست ...

اخه زورم میا بش گفتم ک عسیسم صب کن من عکسمو بزارم

سمت وسوی تاپیکم کلا برااون شد جلو جلو عکس کذاس

خب بشع من ناراحت نشدم مگبش میگم بزار عکس من اول دیده شه نظراتو ببینم بدون اجازه انگار این تاپیک زده ...

ما هممون غیر از عده ای تو همه تاپیکا عکس چت و آزاده ... تاپیک نزن ناراحت نشی اکه میزنی جنبه داشته باش

چقدر خوبی تو یالله یالله وارد میشن عالی بودی🤣🤣🤣

اره اخه ببین هرکسی اینجا تو تاپیک کسی بخا عکس بزلره از اسی اجازه میگیره یا میزاره اون تاپیک دیده شه این کلا سمت وسوی تاپیک من برااون شد

میکم بش گفتم بزار عکس من دیده شه نظراتو ببینم تا کلا قاطی نسه جلو جلو عکسو گذاش

باااشه

نوشتم همراه عکس بود عکسو ک حدف کردم اونم حدف شد

😐

2810