2777
2789
عنوان

چرا مردها با زن کوچکتر ازدواج میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 93 پست
به نظر من مردها چون دلشون زن کوچکتر میخواست که بهش زور بگن اینو باب کردن ولی اشتباهه

اونی که اهل زور گفتنه سن و سال نمیشناسه ، تاپیک داریم برادر کوچکتر خواهر بزرگترش رو میزنه اذیت میکنه دست رو مادرش بلند میکنه و ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا،مردا بسیار دیرتر از زنا به بلوغ عقلی و فکری میرسندوما،زنا زودتر از مردا بدنشون شکسته و پیر میشه ...

با همل های زیبایب زنها هم جوون میمونن بعدشا قبلا زنها ده تا بچه میاوردن پیر میشدن نه الان با یک بچه

اونی که اهل زور گفتنه سن و سال نمیشناسه ، تاپیک داریم برادر کوچکتر خواهر بزرگترش رو میزنه اذیت میکنه ...

بلاخره زن کوچکتر چون استقلال نداره راحت تره مرد میتونه اونو تحت سلطه خودش بگیره

چرا قبول نکنن از خداشونم باشه😁😂😂من شوهر سابقم ازش کوچیکتر بودم سازگاری نداشتیم همش دعوا ..الان ازدواج مجدد کردم ازش بزرگترم باهم سازگاری داریم .بماند که زمانی  طلاق گرفته بودم اکثر کسایی که پیله م بودن کوچکتر بوده ن ..ولی قسمت این بود..سن واقعا اصلا مهم نیست .‌تازه بعضی وقتا بامن یه جور رفتار میکنه انگار بچه م😂😂😂

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
چون زن بعد از ازدواج و زایمان درگیر پیری میشه یجورایی و سنش بیشتر نشون میده

اون مال قبلا بود که ده تا بچه میاوردن نه الان با یک بچه و کلی کرم و عمل و بوتاکس و.. 

چرا قبول نکنن از خداشونم باشه😁😂😂من شوهر سابقم ازش کوچیکتر بودم سازگاری نداشتیم همش دعوا ..الان از ...

خیلی هم عالی اتفاقا ازدواج مرد کوچکتر با زن بزرگتر درصد طلاق کمتری هم داره از نظر علمی ثابت شده

اون مال قبلا بود که ده تا بچه میاوردن نه الان با یک بچه و کلی کرم و عمل و بوتاکس و..

کی گفته که زن با یک بچه آوردن داغون نمیشه 

کی گفته که همه پول دارند برن تزریق و عمل انجام بدن 

و البته خیلی ها همین الان چندتا بچه  میارند

هیچ قانونی در این رابطه وجود نداره دلیلش هم همونیه که گفتم 

اولا،مردا بسیار دیرتر از زنا به بلوغ عقلی و فکری میرسندوما،زنا زودتر از مردا بدنشون شکسته و پیر میشه ...

اتفاقا برعکس میگی ..من زن داداشای خودم نگاه میکنم تفاوت سنی ندارن داداشام اینقد پیر شدن و شکسته ..خواهرامم از شوهراشون جوونترن ..ربطی به بارداری وزایمان نداره .

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
نه ربطی به استقلال نداره اینا به شخصیت و تربیت بستگی داره

در هر صورت مردها از اول تاریخ با زن کوچکتر ازدواج کردن چون زن کوچکتر جوونتره و زیباتره و اینکه میتونستن تربیتش کنن اونجوری دلشون میخواد و اینو به عنوان چیزی درست باب کردن در حالی که کاملا غلطه اتفاقا درصد طلاق ازدواج هایی که مرد بزرگتر خیلی بیشتره 

با همل های زیبایب زنها هم جوون میمونن بعدشا قبلا زنها ده تا بچه میاوردن پیر میشدن نه الان با یک بچه

یه بچه هم کلی آدمو شکسته میکنه و به سن اضافه میکنه،تجربه کردم🥲حالا تو دوس داری شوهرت ازت کوچیک تر باشه که مسئله ای نیس تابو نیست که نشدنی باشه،مهم اینه که همدیگرو بخواید

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎