2777
2789

یعنی چی؟ یعنی هی کراش میزنی عاشق میشی؟ یا چی؟ 

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
اره اوایل جوونی و هورمون های مسخره

والا راه حل خاصی نمیدونم

بهتره خودت رو مشغول و سرگرم یه چیزی کنی اینقدر که فرصت فکرکردن به این مسایل رو پیدا نکنی

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم

والا راه حل خاصی نمیدونمبهتره خودت رو مشغول و سرگرم یه چیزی کنی اینقدر که فرصت فکرکردن به این مسایل ...

کردم تا حدودی باز تو ذهنم هسس بدم میاد از هر کی تا یکم قیافه داشته باشه خوشم میاد

کردم تا حدودی باز تو ذهنم هسس بدم میاد از هر کی تا یکم قیافه داشته باشه خوشم میاد

نمیدونم واقعا

عجیبیه

یه ادم درست پیدا کن باهاش به قصد ازدواج وارد رابطه شو

واقعا عجیبه؟یعنی فقط این حسا داخل من اینقدر زباده شما نداشتی؟

اخه این حسی که تو میگی برای اوایل نوجوونی هست نه توی جوونی و بزرگسالی

نه نداشتم

2810