2777
2789

چه زمان هایی باید استفاده بشه ؟ 

جوشانده رزماری باید به ریشه موهام اسپری کنم ؟ یا به ساقه ها 

بعد اب برنج چطور باید درست کنم ؟ خیلی ممنون میشم بگین 

من تعریف این دو ماده رو زیاد شنیدم 

میشه واسه اینکه یه عشق پاک و ازدواج خوب و اونجوری که دلم میخواد رو تجربه کنم دعام کنید ؟ ❤️

هر دو خوبه ولی رزماری بستگی به موهات داره همه نمیتونن استفاده کنن 

آب برنج عالیه موها رو براق هم میکنه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر دو خوبه ولی رزماری بستگی به موهات داره همه نمیتونن استفاده کنن آب برنج عالیه موها رو براق هم میکن ...

ممنون عزیزم این اب برنج رو چطوری باید در بیارم ؟ برنج خالی یا با نمک و اینکه کی بریزم ؟ به ریشه بزنم یا ساقه 

خیلی لطف میکنی بگی

میشه واسه اینکه یه عشق پاک و ازدواج خوب و اونجوری که دلم میخواد رو تجربه کنم دعام کنید ؟ ❤️

آب برنج ب موی من نساخت چون موهای من پروتئین ب اندازه کافی دارن و آب برنج چون پروتئین مو رو بیشتر میکنه برای موهایی مث من خوب نیس و پروتئینش زیادی میشه

ببین اگ موهاتو خشک نکرد یعنی برات اوکیه

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
آب برنج ب موی من نساخت چون موهای من پروتئین ب اندازه کافی دارن و آب برنج چون پروتئین مو رو بیشتر میک ...

اخه من اصلا نمیدونم ایم اب برنجو چطوری درست کنم 

از اب در حاا جوش بردارم یا چی ؟؟؟ به کجا بزنم به ریشه یا ساقه و این که کی بریزم رو موهام ؟ ابکشی میخواد یا نه 

اخه من اصلا نمیدونم ایم اب برنجو چطوری درست کنم از اب در حاا جوش بردارم یا چی ؟؟؟ به کجا بزنم به ریش ...

ی نصف پیمانه برنج تو ی کاسه آب مثلا بریز خوب بشور بعد دیگ بذار بخیسه تو آب 

بعد ی روز آبشو اسپری کن رو ریشه موهات

و بعد ی ساعت اینا بشور 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
چجوری بزنیم ؟

مثل شامپو میشه استفاده کرد 

(اگه موهاتون نرماله)

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
ی نصف پیمانه برنج تو ی کاسه آب مثلا بریز خوب بشور بعد دیگ بذار بخیسه تو آب بعد ی روز آبشو اسپری کن ر ...

اهااا مرسی عزیزم 

برنج رو نپخته ابش رو بردارم ؟؟؟ یا بزارم رو گاز بجوشه بعد بردارم

اهااا مرسی عزیزم برنج رو نپخته ابش رو بردارم ؟؟؟ یا بزارم رو گاز بجوشه بعد بردارم

ن نیازی ب پخت نیس جانم

ممنون عزیزم این اب برنج رو چطوری باید در بیارم ؟ برنج خالی یا با نمک و اینکه کی بریزم ؟ به ریشه بزنم ...

نه نمک نزن هیچی نیاز نداره فقط تو برنج آب اضافه کن بذار یکم بمونه مثلا یه شب تا صبح . بعدش از صافی رد کن آب برنج رو به کل موهات بزن .البته اگه موهات خیلی حساس و خشکه به پایین موها نزن