2777
2789
عنوان

عکس برا کساییکه میگن از روزمرگهات بذار

| مشاهده متن کامل بحث + 1121 بازدید | 88 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
امروز میخوام خونه رو جارو کنم اتاق خواب تمیز کنم لباسامو که برا قهر برده بودم همینجوری مچاله تو کشو ...

راستی چرا پسرتو عصرا نمیبری بیرون

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
سرده بیرون الانم مریضه ولی تا ماه پیش میبردمش مهد کودک خودم همش باشگاه میرفتم حالش خوب بشه دوباره می ...

اره حتما ببرش بپوشونش ببرش هم برا روحیه خودت خوبه هم اون

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
دعا کن سر عقل بمونم چون همیشه اولش داغم البته مشاورو روانشناسمو‌ اصلا ول نمیکنم چون خیلی کمکمه بهم م ...

توچقدر زندگیت شبیع منه.. ببین انگار تو و من،، شوهرامون همزادیم.. ببین دقیییییقا خودمی

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

توچقدر زندگیت شبیع منه.. ببین انگار تو و من،، شوهرامون همزادیم.. ببین دقیییییقا خودمی

😂پس درکت میکنم توام عین من دیوونه ای 

من اگه مشاورو روانپزشکمو ادامه ندم خودمو بدبخت میکنم 

حتنا

راستی نماز ام البنین که خوندی همونه که جمعه باید بخونی