2777
2789
عنوان

عکس برا کساییکه میگن از روزمرگهات بذار

| مشاهده متن کامل بحث + 1220 بازدید | 88 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز میخوام خونه رو جارو کنم اتاق خواب تمیز کنم لباسامو که برا قهر برده بودم همینجوری مچاله تو کشو ...

راستی چرا پسرتو عصرا نمیبری بیرون

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
سرده بیرون الانم مریضه ولی تا ماه پیش میبردمش مهد کودک خودم همش باشگاه میرفتم حالش خوب بشه دوباره می ...

اره حتما ببرش بپوشونش ببرش هم برا روحیه خودت خوبه هم اون

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
دعا کن سر عقل بمونم چون همیشه اولش داغم البته مشاورو روانشناسمو‌ اصلا ول نمیکنم چون خیلی کمکمه بهم م ...

توچقدر زندگیت شبیع منه.. ببین انگار تو و من،، شوهرامون همزادیم.. ببین دقیییییقا خودمی

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

توچقدر زندگیت شبیع منه.. ببین انگار تو و من،، شوهرامون همزادیم.. ببین دقیییییقا خودمی

😂پس درکت میکنم توام عین من دیوونه ای 

من اگه مشاورو روانپزشکمو ادامه ندم خودمو بدبخت میکنم 

حتنا

راستی نماز ام البنین که خوندی همونه که جمعه باید بخونی