2777
2789
عنوان

عکس برا کساییکه میگن از روزمرگهات بذار

| مشاهده متن کامل بحث + 1121 بازدید | 88 پست
من خودم خیلی دوس دارم کسی از روزمرگیهاش و برنامه هاش بگه

منم خیلی پیگیرتم عزیزم فقط به عشق تو میام.و خیلی خوشحال میشم میبینم خوشحالی.بخاطر ما هم شده قدر زندگیتو بدون.

هر لحظه خدا را شکر💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم خیلی پیگیرتم عزیزم فقط به عشق تو میام.و خیلی خوشحال میشم میبینم خوشحالی.بخاطر ما هم شده قدر زندگ ...

فدای تو سپیده جان 

من یه مقدار طلا دارم پیش مامانمو به نام مامانم صندوق امانته مادرم کمرش عمل کرده خیلی این مدت قهر بهم ظلم کرده کارایی که کرده حیوون با بچش نمیکنه  حالا بهش گفتم طلاهامو از بانک دراره بهم بده مادرم شهرستانه گفت من عمل کردم نمیتونم برم بانک بعدا خودت بیا درارش از یه طرفی شوهرم و خودم اصلا تحت هیچ شرایطی دوس ندارم برم خونه پدرم وشوهرم از طلاهاخبری نداره بنظرت چی کنم استرس دارم برا طلاهام که نکنه پدر مادرم طلاهام‌ بالا بکشن چون اصلا رحم ندارن 

فدای تو سپیده جان من یه مقدار طلا دارم پیش مامانمو به نام مامانم صندوق امانته مادرم کمرش عمل کرده خی ...

عزیز دلم با جان دلم تمام شرایطتت رو درک میکنم من مدت زیادی تحت نظر روانپزشک و مشاور بودم بطوریکه تو دوران قهرم برام بستری فوری بخش اعصاب روان تجویز شد.عزیزم بخودت مسلط باش.افرادت رو راحت از دست نده.من میترسم مادرت اینا سر لج بیفتن و پس اندازت رو به همسرت فاش کنن که خیلی بد میشه.پس بیا علی رغم تمام سختی هایی که کشیدی یک مدت نقش بازی کنیم.نقش فوق العاده ترین همسر دنیاو البته یک دختر خوب که تصمیم گرفته پدرش رو ببخشه.با داییت صحبت کن تمام درد های دلت رو بهش بگو داییت در عرض چند ساعت حرفهات رو به خواهرش منتقل میکنه.بزار بدونن چه بلایی سر روحت آوردن.میدونی دقیقا مثل پدری که به بچش که بالای درخت گیر کرده. میگه از بالای درخت بپره و قول میده بگیره .ولی،ولی جا خالی میده.بگو در سخترین روزای عمرت چه کردن و حق داشتی و داری دلخور باشی.مادرت به خیال اینکه تو قهری و خونش هستی رفته عمل کرده تا با کمک تو دوران نقاهت رو طی کنه.البته تا حدودی حق هم داشته .ولی اینکه قصد سواستفاده باشه آدمو اذیت میکنه .من در تمام کامنتهام گفتم احترام پدر مادرت حفظ کن. میدونی کینه ،مثل اینه که خودمون سم بخوریم تا دشمنون بمیره.سعی کن ارام آرام ببخشیشون.خدای نکرده زبانم لال با روحیه حساسی که داری اتفاقی براشون بیفته ضربه میخوری.. .برو رها شدگی رو دقیق از گوگل سرچ کن و بخون .زیبایی ،سلامتی ،هوش ،سرمایه همه چیز رو دهها برابر ما داری.پس قدرتت هم زیاده .اصلا نترس مادرته.بهش پشت نکن.

هر لحظه خدا را شکر💙
2805

در مورد پس اندازیکه داری.طلا بهترین پس اندازه. به قول دوستان من اگر جای تو بودم میزاشتم بانک وام میگرفتم با همون وام دوباره طلا میخریدم.و با ماهیانه های همسرم قسطهاشو میدادم.دیگه اینجوری طلاهات بلااستفاده هم نمیمونه و جای مطمئن هم هست.🌹🌹🌹🌹الهی که همیشه شاد و خوشبخت و زیبا باشی.

هر لحظه خدا را شکر💙
عزیز دلم با جان دلم تمام شرایطتت رو درک میکنم من مدت زیادی تحت نظر روانپزشک و مشاور بودم بطوریکه تو ...

نه واقعیت این نیست پدرم از بچگی مارو کتک میزد و از بچگی میخواست شوهر کنیم و از شرمون راحت شه خواهرم پانزده سالگی ازدواج کرد وبعدم طلاق گرفت نمیتونن برا طلاهام کاری کنن چون به ضررشونه و اصلا شوهرم باهاشون حرف نمیزنه 

مادرمم فعلا باهاش کاری ندارم یا من برم یااون بیاد طلامو پس بده پدر مادرم بی نهایت برام سم هستن پنجاه درصد مشکلاتم بخاطر وجود اونهاهست 

در مورد پس اندازیکه داری.طلا بهترین پس اندازه. به قول دوستان من اگر جای تو بودم میزاشتم بانک وام میگ ...

ممنونم از راهنماییت حتما اینکارو میکنم برام دعا کن بتونم طلاهامو از مادرم بگیرم 

عزیز دلم با جان دلم تمام شرایطتت رو درک میکنم من مدت زیادی تحت نظر روانپزشک و مشاور بودم بطوریکه تو ...

مادرم حرفش الان اینه میگه کمرمو عمل کردم نمیتونم برم طلارو از بانک درارم بعدا که بهتر شدم طلا رو درمیارم بیا ببرش منم میگم شوهرم اجازه نمیده بیام ببرمش 

حالا موندم چی کنم 

مادرم حرفش الان اینه میگه کمرمو عمل کردم نمیتونم برم طلارو از بانک درارم بعدا که بهتر شدم طلا رو درم ...

عزیزم یه کمم صبر کن انشاالله سرپا میشن میان .خیلی خوشحالم که حالت خوبه‌❤❤

هر لحظه خدا را شکر💙
کی دقیقا گفته از روزمرگی هات عکس بذار🙄

ما گفتیم😌

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
❤️❤️❤️

خوبی عزیزم چه خبرا.چقد دوره راهشون؟نمیتونی دو روزه بری بیاریشون و بیای.ب شوهرت بگو ی سری بهشون میزنم

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
خوبی عزیزم چه خبرا.چقد دوره راهشون؟نمیتونی دو روزه بری بیاریشون و بیای.ب شوهرت بگو ی سری بهشون میزنم

قوربونت تو خوبی 😍 با مامانم صحبت کردم گفت خودم برات میارمش ولی چند وقت دیگه باهاش با ارامش حرف زدم اومی شد خداروشکر

قوربونت تو خوبی 😍 با مامانم صحبت کردم گفت خودم برات میارمش ولی چند وقت دیگه باهاش با ارامش حرف زدم ...

ممنون😍از شوهرت چه خبر.نمیدونی چقد خوشحالم که بعد از چند سال بالاخره سر عقل اومدی🤭🫢

ممنون😍از شوهرت چه خبر.نمیدونی چقد خوشحالم که بعد از چند سال بالاخره سر عقل اومدی🤭🫢

دعا کن سر عقل بمونم چون همیشه اولش داغم البته مشاورو روانشناسمو‌ اصلا ول نمیکنم چون خیلی کمکمه بهم میگه نود درصد مشکلاتت بخاطر خودته نه شوهرت

2810