2777
2789

شوهرش میکشتش و سرشو تو کوچه خیابون میگردونه واقعا یعنی انقد تعصبین اونطرفا😓😓😓😓😓😓

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیر 

اونا طوایف خاصی از عربهای مناطق عرب نشین اهواز هستن 

🇵🇸free palestine  در راهِ تو کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایرانِ ما🇮🇷  شادی روح حاج قاسم سلیمانی صلوات🕊️♥️خداوند متعال در حدیث قدسی می فرمایند: اگر بندگانِ گناهکارم بدانند که چقدر مشتاق توبه و بازگشت آنان هستم، از شدت شوق می‌مُردند( میزان الحكمه).

ن

فقط ی منطقه پرت اینجوره ن همش 

تعصبی همه جا هست دیگ، مث اون دختر شمالیه ک پدرش با داس سرشو برید و...

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
وای خیلی بد من ی مدت اونجا بودم افتضاح هستنمیگم در مورد امضات ؟ چطور به این درجه رسیدی

ازونجایی ک خیلی ادم جوشی هستم زود جوش میارم زودم سرد میشم مدتی تپش قلب گرفته بودم از اونموقع سعی میکنم برام مهم نباشه حرف مردم دردهن مردمو نمیشه بست مث دروازه بازه همیشه

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
همه اینطور نیستن...ما اینارو مشناسیم کلا دختراشون خرابن خوبشون میکنن اینکارو میکنن باشون

دهنتو ببند بابا داعشی هیچ کسی نمیتونه بدون محاکمه کسیو بکشه معلوم نیس چطور بزرگ شدین که گوسفند طرفدار گرگ بار اومدین

اون آدم چه ربطی به بقیه خوزستان داره ؟

مگ گفتم ربط داره میگم ینی دراین حد تعصبین😐

آدمایی که تو اون خیابون و کوچه بودن و از نزدیک دیدن🥲

فکر کن تو خیابون داری راه میری یکیو می بینی تو دستش کله ی یک آدمه😭🤯

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚