2777
2789

بچه ها لطفا راهنماییم کنین 

من الان با پسر عموم نامزدم قراره تا ۶ ماه دیگه تقریبا آماده عقد و عروسی بشیم پسرعموم خیلی شرایطش خوبه شغلش درآمدش چهرش ایندش ...همه چیش خوبه اوایل خیلییی عاشقم بود الانم هست ولی اونقدر رابطمون خوب نیست اختلاف نظر داریم چون من خیلی دوسش ندارم خیلی اذیت میشه 

من قبل پسرعموم با کسی بودم عاشقش بودم اونم عاشقم بود ولی ۱۸۰ درجه باهم فرق داشتیم اون خانواده سنتی من کاملا آزاد کلا تفکراتمون فرق داشت منم تصمیم گرفتم جدا شم🥲چندوقت پیش پیام داد نمیتونم فراموشت کنم اما الان از کسی شنیدم داره ازدواج میکنه😔

میترسم حسرتش به دلم بمونه🥲چیکار کنم؟با عقلم برم جلو یا احساسم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

فقط میتونم بگم با  همین پسر عموت فک نمیکنم ب نتیحه ای برسی حتی اگه ازدواج کنی 

اونایی ک عاشق و هم نظر هستن بعد ازدواج اختلاف کم و بیش پیش نیاد 

چ برسه ک عشق یک طرفه باشه و اختلاف نظر هم داشته باشید 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

داره زن میگیره چه کاری ازدستت برمیاد؟بااون اگه ازدواجم میکردی سراختلاف عقایدتون بهم میخورد

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
2810