2777
2789
عنوان

اصلا هیچ زنی نمیتونیم برای برادرم پیدا کنیم چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 4925 بازدید | 169 پست
این اطلاعات غلط رو کی بهتون میده؟ هر کی، سنتی ازدواج کنه به درد نخوره؟ نه که اونا که با رفاقت ازدواج ...

ناراحت نشید 

دخترایی که دوست پسر دارن 

کسی ازشون خواستگاری نمیکنه 

اینا رو میگن که سوزش خودشون کم بشه 😂😂

💛💚❤💙🧡💜💛💚❤💙💜💛💚❤💙🧡💜💛💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخری 17سالش بود بخاطر همین گفته بود سنم کمه25هم باشه خوبه

عزیزم نگو « 25 هم خوبه » 

سن داداشت داره میره بالا ، باید یکی که همسن و سال خودش باشه براش پیدا کنید تا بتونن خوشبخت شن

یه سوال اگه خوشگل باشه ولی بد اخلاق باشه و نزاره دیگ با برادرتون رفت و آمد کنید چون خوشگله مشکلی نداره؟!

بنظرم جای خوشگل بودن یه خورده معیاراتونو تغییر بدید خانم خوش اخلاق و جذاب بگیرید

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😭 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
میگید وضع مالیشون ضعیف مشخصه بعدا میخواید وضع مالی رو‌تو سر دختره بزنید یعنی هم خوشگل میخواید هم‌پول ...

مهم کدمامان و داداشمه انتخاب کنن.اصلا شرایط مالی طرف براشون مهم نیس خودش دختر خوبی باشه سالم باشه و زیبایی خودش داشته باشه

مگه مامانت می خواد با دختره زندگی کنه که حتما دختر خوشگل می خواد 😂😂😂دختر رو باید برادرت بپسنده بع ...

چرا بازم دخترای هستن که به سن توجه نمیکنن مثل خواهر شوهر خودم 13 سال شوهرش از خودش بزرگتره اما خیلی خوشبخت شده. هنوز من ندیده شنیدم که باهم بحث یا دعوایی کنن. 

بعد شوهر من از من 5 سال بزرگتره 

من پیر شدم تا ایشون بزرگ شد اما نع خیلی😔

یه دوس دارم با شوهرش ۱۵ سال فاصله سنی داره دوست شدن ازدواج کردن الان میگه متنفرم ازش پیره چون تازه عقل اومد سرش و وقت ازدواجش الان

پس زیاد نزاری فاصله سنی داشته باشن

۱۴ سالگی ازدواج کرده  

متولد ۶۵

خودش ۸۰

دو سه بار کسی معرفی کرد رفتن دیدن مامانم پسند نکرد..اونم بیخبال شد

برادرت میخواد با اون دختر زندگی کنه یا مادرتون ؟ اصلا عاقبت خوبی نداره انتخاب شخص برای ازدواج اونم فقط به خاطر زیبایی ، حالا گیریم که مهمه ولی درصد کم 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️

ما خودمون هزاران بار گفتبم ولی اصلا شرایط خونوادگی براش مهم نیس ولی عروس قد بلند با پوست سفید و خوش ...

چقدر از این طور آدما بدم میاد

داداشت ینی نمیتونه برا خودش تصمیم بگیره و تو ۳۴ سالگی مادرش تو شخصی ترین تصمیم زندگیش دخالت میکنه؟! 

بیچاره کسی که میخاد زنش بشه هنوز نیومده دخالتاش شروع شده

متنفرم از همچین خانواده هایی که دنبال چهره هستن فقط پیش همچین خانواده هایی خدا نکنه یه کم چاق یا یه کم لاغر شی سریع اینو بهت میگن کوچیکترین تغییر بدی داشته باشی میگن و اعتماد  به نفستو نابود میکنن جالبه اکثرنم خودشون و پسرشون قیافه یا ندارن یا در حد معمولین اما تا دلت بخواد توقع دارن ، از این چندشا یکی نصیب خواهر من شد بنده خدا لاغر بود هی مستقیم میگفتن ما ازت چند کیلو گوشت میخوایم چاق شو چاق شو ، بیچاره خواهرم نشد بریم بیرون دنبال قرص یا پودر چاقی نباشه حالا اینا جهنم معلومه از جهات دیگه زندگی هم امن نیست همش دنبال ایرادن ، توروخدا دخترا هر کی گفت دنبال خوشگل میگردیم و معیار دیگه نداشت بکوبونید تو دهن طرف فقط ، انقدر زخم خوردیم ما از دست اینجور ادما دیگه میشناسمون 

خوشگل میخوان و سنشش ده سال کمتر 🤢🤢🤢🤢 تیپیکال خانواده های ایرانی🤢🤢🤢🤢🤢🤢

ببخشید شما که رو خانواده‌های ایرانی بالا میارید از کدوم کشور متمدن تشریف میارید؟؟؟؟؟؟

شخصا از خداوند مهربان مسئلت دارم آقایون عضو نی نی سایت رو عاقل و از اینجا بیرون کنه😒 زني را مي شناسم من، که شوق بال و پر دارد، ولي از بس که پر شور است، دو صد بيم از سفر دارد... زني را مي شناسم من، که در يک گوشه ي خانه، ميان شستن و پختن، درون آشپزخانه... سرود عشق مي خواند، نگاهش ساده و تنهاست، صدايش خسته و محزون، اميدش در ته فرداست...زني را مي شناسم من،که مي گويد پشيمان است، چرا دل را به او بسته، کجا او لايق آنست... زني هم زير لب گويد، گريزانم از اين خانه، ولي از خود چنين پرسد،چه کس موهاي طفلم را، پس از من مي زند شانه؟.. زني با تار تنهايي، لباس تور مي بافد، زني در کنج تاريکي، نماز نور مي خواند...زني را مي شناسم من،که مي ميرد ز يک تحقير،ولي آواز مي خواند،که اين است بازي تقدير... زني با فقر مي سازد، زني با اشک مي خوابد، زني با حسرت و حيرت،گناهش را نمي داند... زني واريس پايش را، زني درد نهانش را، ز مردم مي کند مخفي، که يک باره نگويندش، چه بد بختي چه بد بختي... زني را مي شناسم من، که شعرش، بوي غم دارد، ولي مي خندد و گويد، که دنيا پيچ و خم دارد..زني مي ترسد از رفتن که او شمعي ست در خانه، اگر بيرون رود از در، چه تاريک است اين خانه...زني را مي شناسم من،که رنگ دامنش زرد است،شب و روزش شده گريه،که او نازاي پردرد است...زني را مي شناسم من،که ناي رفتنش رفته،قدم هايش همه خسته،دلش در زير پاهايش،زند فرياد که بسه... زني در کار چون مرد است، به دستش تاول درد است، ز بس که رنج و غم دارد، فراموشش شده ديگر، جنيني در شکم دارد...
یه سوال اگه خوشگل باشه ولی بد اخلاق باشه و نزاره دیگ با برادرتون رفت و آمد کنید چون خوشگله مشکلی ندا ...

عزیزم معیار من نیست خودمم چنین معیاری نمیپسندم ولی مادرم اینطور میخاد .زیبایی انچنانی نمیخاد ی دختر درحد معمولی زشت نباشه چون بنده خدا هرچی دیگه چهره خوبی نداشتن

این اطلاعات غلط رو کی بهتون میده؟ هر کی، سنتی ازدواج کنه به درد نخوره؟ نه که اونا که با رفاقت ازدواج ...

نگفتم که هر کی سنتی ازدواج کنه به درد نخوره 

شما گفتی اگر یک پسر عالی به صورت سنتی بیاد جلو ردش میکنید ؟

گفتم بیشتر پسرهایی که سنتی میان خاستگاری اخه عالی نیستن 

عالی ها رو قبلا دخترهای زرنگ تور کردن 

اطلاعاتی به دستم نمیرسه تو اطرافیان میبینم خودم که ۱۷ سال پیش ازدواج کردم تموم شد رفت 

کلا چیزی که تو اطرافم بیشتر میبینم اینجوریه

دقیقا من سنتی ازدواج کردم صد سالم برگردم عقب باز سنتی ازدواج میکنم 

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فسقلی مامان، منو بابایی منتظرتیم  میشه برامون دعا کنید. من امسال قول دادم به هدفم میرسم فقط بخاطر آریایِ مامان... آدمی درک و شعورش بالاست که قضاوت نکنه مسخره نکنه تحقیر نکنه خودشو بالاتر از بقیه نبینه حتی به کوچکتر از خودش ام احترام بذاره🙏🏻