2777
2789
عنوان

اصلا هیچ زنی نمیتونیم برای برادرم پیدا کنیم چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 3541 بازدید | 169 پست
خب اگه بقول شما عرضه نداره چجوری میخواد یه خانواده جدید تشکیل بده؟ بچشم شما بزرگ میکنید؟البته ببخشید ...

نه دیگه .من کلا کسی تو دس بالم نیس.مسولیت هیچ شخصی نمی‌پذیریم 

بچها ،مقصر مامان ایشون و بچه ننه بودن پسره اس میرن دختر میبینن ،مادره نمیپسنده ،در واقع لطف خدا ب او ...

قصقاوت نکنید. منم داداشم همین شرایط رو داره میگه خودتون برام پیدا کنید اصلا هم بچه ننه نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونایی که میگن سنتی ازدواج نمیکنن واصلا نمفهممیعنی اگه ی خواستگار عالی سنتی بیاد ردش میکنن؟یا اینکه ...

پسرهای خیلی خوب نیستن اخه 

پسرهای عالی زودتر ازدواج میکنند این بدرد نخورها میرن خاستگاری 

2805
اونایی که میگن سنتی ازدواج نمیکنن واصلا نمفهممیعنی اگه ی خواستگار عالی سنتی بیاد ردش میکنن؟یا اینکه ...

نمیدونم اما من به شخصه ترجیحم سنتی نیست و این نظر شخصی هست ربطی نداره که خواستگار پولدار باشه یا چی 

من خودم خواستگار پولدار داشتم اما به خاطر تجربه ای که در زندگی قبلنم داشتم این ازدواج ترجیح نمیدم 

پسرهای خیلی خوب نیستن اخه پسرهای عالی زودتر ازدواج میکنند این بدرد نخورها میرن خاستگاری

این اطلاعات غلط رو کی بهتون میده؟ هر کی، سنتی ازدواج کنه به درد نخوره؟ نه که اونا که با رفاقت ازدواج میکنن همه چی تمومن

مگه مامانت می خواد با دختره زندگی کنه 

که حتما دختر خوشگل می خواد 😂😂😂

دختر رو باید برادرت بپسنده 

بعدم چون سن برادرت زیاده باید خواستگاری 

دخترای ۲۷ سال به بالا برید که ضایع تون نکنن 

دختر کم سن معلومه زن پسر ۳۴ ساله نمیشه

دختر کم سن پسر جوان مثل خودش میخواد 

💛💚❤💙🧡💜💛💚❤💙💜💛💚❤💙🧡💜💛💚
دو سه بار کسی معرفی کرد رفتن دیدن مامانم پسند نکرد..اونم بیخبال شد

بدبخت دختری که با برادرت ازدواج کنه مادرت واقعا مادرشوهرررررررررررررررررریه برای خودش

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

2810