2777
2789
عنوان

اصلا هیچ زنی نمیتونیم برای برادرم پیدا کنیم چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 4925 بازدید | 169 پست
اره دیگه فقطط مهم اینه که خوشگل باشه دیگه تفاهم فرهنگی و اجتماعی و این چیزارو کی داده کی گرفته😂

یه مادربزرگی دارم ماشالا خدا حفظش کنه ولی با همین معیارا دایی و خالمو بدبخت کرد ،متاسفم که میشنوم هنوز یه سری هنوز نمیدونن از ازدواج چی میخوان‌،آخه مادر انتخاب کنه اونم فقط با معیار زیبایی !!! آمار طلاق الان از هر ده تا هشت هست.

صدرصد مطمعنیم طلسم و دعاش کردن ک نتونه ازدواج کنه.انگار قفل شده

منظورتون از خوشگل چیه چون حالا ک همه عملی و قشنگن

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب بود؟

نه .اینقدر مشکل پسند بود آخرم یه عتیقه به پستش خورد روزی صد بار پشیمونه.البته مامانم قبل فوتش گفت به دردت نمیخوره ولی گوش نکرد.تو عزای مامانم تا به خودش اومد دید عقد کرده

ما خودمون هزاران بار گفتبم ولی اصلا شرایط خونوادگی براش مهم نیس ولی عروس قد بلند با پوست سفید و خوش ...

خانواده شوهرمن میخاستن واسه برادرشوهرم کیس ازدواج پیداکنن همه جامیگفتن دخترخوش قدوبالا ومامان باباشم پولدارباشن هرچی شوهرم میگفت خودش مگه چشه کارمیکنه که دنبال دخترخانواده پولدارید اخرش یه دختری انتخاب کرد زیرخط فقر وادعا تاناکجا میگفت جهزیه کامل بدین عروسی چجوری بگیرید چقدلباس و وسیله براش خریدن اخرشم یروز قبل هقدهمه چی بهم خورد الانم چکنم چکنم گرفتن دستشون که کیوبراش بگییریم

چهره معمولی نه زیبایی زیاد.پوست روشن قد متوسط

زیاد هس ک 

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)