2777
2789

رابطه محافظت نشده داشتم ۴ تا قرص ال دی بلافاصله خوردم بعده ۱۲ ساعت یادم رفت🤦‍♀️ ۱۹ ساعت بعد ۴ تا دیگه خوردم همون شب بازم رابطه محافظت نشده داشتم احتمال بارداری هست؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از این به بعد میری داروخونه بگو قرص ۱/۵ تنسی بدهکلا یدونه قرص تا دو سه روز وقت داری بخوریاز اون چندت ...

ماه قبل از اونا خوردم گفتن فقط سالی یک یا دوبار باید بخوری 

ماه قبل از اونا خوردم گفتن فقط سالی یک یا دوبار باید بخوری

خب عزیزم شما که هرماه مشکل داری یه روش پیشگیری درست انتخاب کن معلومه که سالی یک یا دوبار باید بخوری ، نمیشه هر هفته برداری بخوری که:/

اینی که من میگم فرق میکنهمال شما احتمال از این ۲۵/. بوده

میدونم شما منظورتون اورژانسیه ولی من قرص ال دی رو بصورت اورژانسی خوردم ینی ۴ تا بعده ۱۲ ساعت ۱۴ تای دیگه

اره منم امون موقع ۴ تا خوردم ۱۲ ساعت بعدشم ۴ تا

واسه من ۱۲ ساعت بیشتر شد یادم رفت بعده چند ساعتم بازم رابطه محافظت نشده داشتم ولی دیگه نخوردم ینی امکان بارداری هست

واسه من ۱۲ ساعت بیشتر شد یادم رفت بعده چند ساعتم بازم رابطه محافظت نشده داشتم ولی دیگه نخوردم ینی ام ...

باید بعد رابطه بعدیت حتما میخوردی حدایل ۱۲ ساعت بعدش یه ۴ تا دونه بخور 

ریسک نکن ولی من قبلا یه بار قرصم نخوردم هیچیم نشد ولی دوستم با یک بار رابطه باردار شد این ماه

2810