2777
2789
عنوان

سوالات خیلی مهم از خواستگار

76 بازدید | 10 پست

چه سوالی باید پرسید تا راحت تر بشه تصمیم گرفت برای انتخواب البته به غیر از سوالات کلیدی که مشخص هستن مثل دین و مذهب و اخلاق منظورم نیست 

یه سری سوالات مهم ولی ریز 

اینجا خانما گاهن میگن طبع براشون خیلی مهمه

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باورها و ارزش‌های اساسی شما کدام‌اند؟ 

باورها و ارزش‌های اساسی شما طی چه روندی شکل گرفته‌اند و تا چه حد از سر معرفت و آگاهی شکل گرفته‌اند؟ 

برای پایبند بودن بر باورها و ارزش‌های اساسی خود تا چه حد هزینه و بها خواهید پرداخت؟!

فکر کنم این مهم‌ترین دسته سوالی‌ه که طی مسیر آشنا شدن طرفین باید پاسخ داده بشه و در موردش رفع ابهام بشه.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

خودشو پنج سال بعد کجا میبینه از نظر شرایط مالی و زندگی

ارتباطش با فامیل درجه یک خودش به چه صورته

نقطه ضعف مهمی که داره و دونستنش مهمه 

حد و حدود ارتباطاتش رو بدون با دوستاش 

شاید از صحبتاش چیزی دراومد که جای تفکر و تفحص بیشتر باشه

اره این خیلی خوبه ❤️

راجب شغلش هم بگو دوسش داری یا نه از سر اجبار انتخابت بوده یا علاقه ؟

بگو اگه سر کار کسی مخالف تو باشه چکار میکنی؟

تا حالا شده با خانوادت ب مشکل بخوری؟ اگه گفت نه دروغ میگه اگه آره سر چی بوده ؟