2777
2789
عنوان

اینو مغازه همسرم کش رفتم چطوره 😂😂🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 16891 بازدید | 284 پست

سلام عزیزم شما کدوم کلینیک ژل تزریق می‌کنید؟پک رو پیش خودتون باز میکنن ؟مطمئنن ؟هر سی سی چقدر میگیرن 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نمیتونم چیزی کش برم شاید سوشرت بتونم کش برم خخ 

مبارکه عزیزم خیلی به دستتون میاد ماشالله به دستتون 

فقط با دستبدتون هم خونی نداره

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
من نمیتونم چیزی کش برم شاید سوشرت بتونم کش برم خخ مبارکه عزیزم خیلی به دستتون میاد ماشالله به دستتون ...

مرسی عزیزم 😅❤️

اره دستبند رو میندازم اون یکی دستم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
سلام عزیزم شما کدوم کلینیک ژل تزریق می‌کنید؟پک رو پیش خودتون باز میکنن ؟مطمئنن ؟هر سی سی چقدر میگیرن

کیلینیک مهرزاد اره بهم نشون دادن ژل رومن پارسال تزریق کردم برا لب۳۵۰۰ گونه ۳

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
برای ابرو هم تاثیر داره ؟

برا ابرو هم سرم مخصوص داره اونم عالیه 

من از ایشون خوشم میادچون هر چی تو دلشه رفتار ظاهریشم همونهحالا پزم بده به من که بر نمیخوره 😄

مرسی عزیزم ❤️😅

آره منم ازش حس بد نمیگیرم اصلا من متخصص فیک شناسی هستم 😂 ایشون رو راسته

خدار‌شکر 🤣🤣

کیلینیک مهرزاد اره بهم نشون دادن ژل رومن پارسال تزریق کردم برا لب۳۵۰۰ گونه ۳

ممنون عزیزم 🌹

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

2810