2777
2789
عنوان

اینو مغازه همسرم کش رفتم چطوره 😂😂🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 15432 بازدید | 270 پست

خداروشکر میکنم یکی مثل خودم تو سایت هست تنها نیستم من اونجوری که   فکر صورت و این چیزا هستم به مشکلات بزرگم فکر نمیکنم 🤣همیشه شاد و خوشحال باشی .رو لبای قشنگت لبخند باشه 🙂

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر میکنم یکی مثل خودم تو سایت هست تنها نیستم من اونجوری که فکر صورت و این چیزا هستم به مشکلا ...

بهترین کار همین هست زیبایی برا یه خانم سرمایه بزرگی هست ❤️

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
مثل الان من بودی پس مرسی زحمت کشیدی خیالم راحت بشدبا آرامش برم برا تزریق بعدی 😁

اره من چهره الانمو ببشترو دوست دارم از ابروهام تا همه چی حتما برو ۴تت دفعه بزنی موندگار میشه من این ماه میرم برا تمدید و ژل شقیقه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

عزیزم دنبالت میگشتم 

تورو خدا کمکم کن پوستم خوب شه 

شما چه محصولاتی استفاده‌ کردی و راضی بودی؟ 

بهتریناشو بهم بگو 

پوستم کدره و بالاتر از سنم نشون میده

خودم سفیدم پوست صورتم کدر و قهوه ای

عزیزم دنبالت میگشتم تورو خدا کمکم کن پوستم خوب شه شما چه محصولاتی استفاده‌ کردی و راضی بودی؟ بهترینا ...

سلام عزیزم علتش چیه شاید پوستت ‌دهیدراته و خشک هست که تیره شده 

میخوای تاپیک قبلمو یه نگاه بکن من به تازگی این محصولات برا پوستم خریدم دوشبه میزنم راضی ام

سلام عزیزم علتش چیه شاید پوستت ‌دهیدراته و خشک هست که تیره شده میخوای تاپیک قبلمو یه نگاه بکن من به ...

خیلی وقته آبرسان نوتروژینا میزنم روشم سیمپل 

خوبه ولی نه اونقدری که عالی باشه 

پوستم دقیقا اینه

ببین اگر مناقذ و جای جوش داری نیاسینامید اوردینری گزینه خوبی هست با لاکتیک اسید که پوست روشن تر میکنه روزها میتونی سرم ویتامین سی ویتالایر بزنی اوردینری یه سرم روشن کننده هم داره الفااربوتین اونم میتونی بخری درکنار یه آبرسان خودم نیتروژینا میزنم مرطوب کننده هم سیمپل

خیلی وقته آبرسان نوتروژینا میزنم روشم سیمپل خوبه ولی نه اونقدری که عالی باشه

خب عالی من کیلینیک هم داشتم البته مدل ژل کرم معمولی بود مدل صدساعته اش قوی تره اگر مشکلی با هزینه نداری بخر اما فقط اصل باشه روش هم مرطوب کنننده قوی بزن مثل کیو وی عالیه اما اگر اصلشو پیدا کنی

ببین اگر مناقذ و جای جوش داری نیاسینامید اوردینری گزینه خوبی هست با لاکتیک اسید که پوست روشن تر میکن ...

نیاسینامید رو شب بزنم ویتامین سی رو صبح؟؟؟ 

رو جفتش آبرسان مرطوب کننده اینا باید زد؟؟

خیلی وقته آبرسان نوتروژینا میزنم روشم سیمپل خوبه ولی نه اونقدری که عالی باشه

اهان ویشی هم آبرسان خوبیه اما اینا فیک خیلی دارن

2810