2777
2789
عنوان

اینو مغازه همسرم کش رفتم چطوره 😂😂🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 15006 بازدید | 270 پست
برا منم بیار خب 🥺😂😂😂آره قشنگه خیلی مبارکت باشه

مرسی 🥲😅

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
خییییلی خوشگله مبارکت باشه به خوشی و شادی دست کنی همیشه

مرسی عزیزم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
پزو خانوم تشریف اوردن... ی سایتو دل نگرون کردیاااااا

🤣🤣🤣

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
🤣🤣🤣

نخند... دل بده ب پستم.. عمیق بود

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

فقط اینایی ک میگن پزو و...

اسی دمت گرم بیشتر تاپیک بزن ک اینا بیشتر بسوزن

کسی ک میگ اسی پزوعه خب پست نذاره دیگ، عین کنه چسبیدن ب تاپیک 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
خیلی نازهههههه ناخوناتم معرکس ژلیشه یا کاشت خیلی قشنگه رنگشو مدلش😍😍😍😍 فقط کاش به دستبند سفید باه ...

ممنون عزیزم کاشت هست  

حالا بعدا یه انگشتر طلا می‌خرم ست بشه

اره عزیزم ‌‌دونومان

مبارکت قشنگم😍😍خداروشکر ک افراد انرژی مثبتی مثل شما تو سایت هستن😍😍

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
مبارکت قشنگم😍😍خداروشکر ک افراد انرژی مثبتی مثل شما تو سایت هستن😍😍

فربونت برم عزیزم روزمو ساختی با همین حرفت❤️❤️

فقط اینایی ک میگن پزو و...اسی دمت گرم بیشتر تاپیک بزن ک اینا بیشتر بسوزنکسی ک میگ اسی پزوعه خب پست ن ...

‌ولشون کن عزیزم عادی شده اینجور حرفا برام 

2810