2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 59 پست
الان بخاطر بالا رفتن سکه ۹۰درصد زیر ۱۰۰یا همین ۱۱۴رو قبول میکنن استان ما که اینجوریه دیگه کسی تعداد ...

عزیزم ما هم با ۱۱۴ راضی بودیم ولی وقتی دیدم پسره خیلی پا فشاری می‌کنه و داره لجبازی می‌کنه و زور میگه گفتیم نه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان بخاطر بالا رفتن سکه ۹۰درصد زیر ۱۰۰یا همین ۱۱۴رو قبول میکنن استان ما که اینجوریه دیگه کسی تعداد ...

عزیزم ما هم با ۱۱۴ راضی بودیم ولی وقتی دیدم پسره خیلی پا فشاری می‌کنه و داره لجبازی می‌کنه و زور میگه گفتیم نه 

2805
سلام عزیزم ،بعد به نظرت دو ماه برای شناخت و ازدواج کافی بوده ...به قول خودتون سه بار طرف رو دیدی پس ...

خوشم نمیومد از دوستی زیاد گفتم بیاد جلو خانوادم ببینش اگر گفتن خوبه قبول کنم اگر طولانی میشد و بابام مخالفت میکرد اونجوری سخت میشد 

سلام عزیزم ،بعد به نظرت دو ماه برای شناخت و ازدواج کافی بوده ...به قول خودتون سه بار طرف رو دیدی پس ...

خوشم نمیومد از دوستی زیاد گفتم بیاد جلو خانوادم ببینش اگر گفتن خوبه قبول کنم اگر طولانی میشد و بابام مخالفت میکرد اونجوری سخت میشد 

عزیزم ما هم با ۱۱۴ راضی بودیم ولی وقتی دیدم پسره خیلی پا فشاری می‌کنه و داره لجبازی می‌کنه و زور میگ ...

واسه من شوهرم می‌گفت هر تعداد بگی راضیم 

خانوادش میگفتن ۲۰تا 😂😂😂

خانواده من از ۱۰۰تا پایین نیومدن و شوهرم پیش همه گفت مشکلی نیست قبول میکنم 

واسه من شوهرم می‌گفت هر تعداد بگی راضیم خانوادش میگفتن ۲۰تا 😂😂😂خانواده من از ۱۰۰تا پایین نیومدن و ...

این معلومه واقعا دوست داشته والا این گفت ۱۱۴ بابام گفت ۱۳۰ گفت نمیخوام پاشد رفت

واسه من شوهرم می‌گفت هر تعداد بگی راضیم خانوادش میگفتن ۲۰تا 😂😂😂خانواده من از ۱۰۰تا پایین نیومدن و ...

پس دوست نداشته 

خداروشکر قبول نکردی عزیزم.

من اگه می‌دیدم همسرم سر مهریه بحث می‌کنه قبول نمی‌کردم 

2810