2777
2789
عنوان

تو دو راهیه بدی گیر کردم نه میتونم سقط کنم نه نگهش دارم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5300 بازدید | 235 پست
اره میخام زهر چشم ازش بگیرم گرچه که الان کامل از کارش پشیمون و شرمندس

دیگه وقتی از کارش پشیمون و شرمندس دیگه تو به روش نیار  بزار این موضوع بسته بشه و زندگیت و حست و علاقتو و ذوق و شوقت رو دوباره از نو با شوهرت بساز  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم از دلگرمیتون❤️ دیگع فکر سقط ندارم دارم کنار میام فردا میخام برم سونو ببینم چند وقتمه😢شوهرمم ...

کتاب مثل نهنگ نفس تازه میکنم رو بخون دقیقا شرایط توعه...خیلی انرژی میگیری بعد خوندنش

اونم یه زن موفقه که درگیر زندگی مشترک و بچه داری میشه

منطق و عقلم میگه سقط اما الان اونقدری بزرگ شده ک دیگ کاری از دستم برنمیاد مجبورم بدنیا بیارمش

عزیزم این منطق و عقلت نیست چون ماشاالله  شما خیلی فهمیده ای این شیطون که میخواد گولت بزنه بچه هدیه خداست حالا خوشا به حالت که خدا بدون اینکه بهش بگی این هدیه زیبا رو بهت داده 

2805

منم باردار شدم انقدر گریه کردم و غصه خوردم گفتم خودش سقط میشه نشد و نمیشه و هر جور بود خدا نگهش داشت همش میگم نکنه بخاطر ناشکری هام مشکلی داشته باشه الان ۳۰ هفته ام

سختی روحی روانی زیاد داری 

باید صبوری کنی 

خدا دبگه داده فقط باید با اومدنش کنار بیای 

اره منم به همین خاطر نمیخام سقط کنم مشکلم اینه ک نمیتونم کنار بیام با این قضیه هنوز خستگی زایمان قبل ...

خواهرمم به این فکر کن وقتی زایمان میکنی بچت رو که تو بغلت میزارن که تماس پوست به پوست بشه ببین چطور همه اینا رو فراموش میکنی و یک دل نه صد دل عاشق بچت میشی به نفس کشیدنش تو صورتت فکر کن بچه نعمته گلم

کتاب مثل نهنگ نفس تازه میکنم رو بخون دقیقا شرایط توعه...خیلی انرژی میگیری بعد خوندنشاونم یه زن موفقه ...

ممنونم از پیشنهادتون حتما میخونمش❤️

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
عزیزم این منطق و عقلت نیست چون ماشاالله شما خیلی فهمیده ای این شیطون که میخواد گولت بزنه بچه هدیه خ ...

نه دیگه بهش فکر نمیکنم نگه میدارمش

منم باردار شدم انقدر گریه کردم و غصه خوردم گفتم خودش سقط میشه نشد و نمیشه و هر جور بود خدا نگهش داشت ...

اره دیگه دارم کنار میام منم میترسم مشکل داشته باشه