2777
2789

بچم هنوز یسالو دوماهشه و تازه فهمیدم فک کنم ۴ ماهه حاملم،چون تو شیردهی زیاد پری نشدم برا همین دیر متوجه شدم،خیلی افسرده شدم موندم چرا یهو اینطوری شد منکه هم قرص میخوردم هم طبیعی جلوگیری داشتیم هم بعد یه رابطه مشکوک اورژانسی خوردم ولی نمیدونم چجوری این بلا سرم اومد هنوز خستگی زایمان قبلی رو تنمه مخصوصا اینکه یه ماه بعد زایمانم شوهرم بهم خیانت کرد و کلا خاطره تلخی از زایمان برام جا گذاشته و زخمش هنوز تازس

خودمم هنوز سنی ندارم تا بزرگ شدم بزور ازدواج کردم و یه بچه بغلم اومد الانم تو بیس سالگی یکی دیگه رو حاملم

توروخدا بیاین آرومم کنین دارم لگداشو حس میکنم ولی دوسش ندارم حتی دلم نمیره برم سنو ببینم چن وقتمه به هیچکسم نگفتم

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢

تازه میخواستم بچم بزرگ شه برم سرکار یا برا فرهنگیان دوباره بخونم که اینجوری شد😔چقدر من بدبختم خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

عزیزم گناه بچه چیه؟

حالا که قسمت شده 

ان شاالله مشکلاتت حل بشه صبوری کن 🌸🥲

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

چ جوري ٤ ماه نفهميدي

و اينهمه صبر كردي

الان ديگه كامله كاري ا. دست برنمياد

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 

واقعا متاسفم عزیزم منم مثل شما یه روزایی بچه امو دوست ندارم ولی یه روزایی دوسش دارم تکلیفم با خودم مشخص نیست

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

تازه میخواستم بچم بزرگ شه برم سرکار یا برا فرهنگیان دوباره بخونم که اینجوری شد😔چقدر من بدبختم خدا

هی روزای سخت ماهم تموم میشه توکل بخدا

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
سقط،قتل جون ۴ماه

میدونم عزیزم برا همین فقط دلم میخاد خودش ناخواسته سقط شه 😢اصلا شرایطشو ندارم حتی اوضاع مالیمونم چن وقتیه شدید بهم ریخته

2810