2777
2789
عنوان

شوهر وکیل چجوره برا زندگی مشترک

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 44 پست
خخ یه بار ، یه بار چیه ، نه اون اوایل که وا نمیرن ، بیشتر بشناسش ، خدا که نیست ، ببین اخلاقاش چطورن ...

اخه توی فرهنگ ما که اجازه سفر رفتن طولانی و زیاد قبل عقد رو نداریم، چاره ای نیست جز همین شناخت محدود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در آمد یه وکیل تازه‌کار چقدره؟!منم با یه وکیل در تعامل هستم. خودش می‌گفت نه با حقوقی ازدواج می‌کنم، ...

درآمدشون بسته به محل کارشون متفاوته، این شخصی که باهاش درارتبطام ماهی ۷۰ یا۸۰  داره حدودا

2805
ازش نپرسیدی چرا؟؟رابطتتون چطوره؟

گفت چون اگر طرف مقابلت وجدان و انصاف نداشته باشه، ممکنه حق و حقوق واقعیتو‌ ازت صلب کنه! 

اون‌زمان که این حرف رو زد خیلی احساسی بین‌مون نبود.

الانم آنچنان احساسی نیست.. ولی خب فکر کنم، فکر کنم به دلِ هم نشستیم.

بسیار مؤدبه‌ و رسمی صحبت می‌کنیم.

بی ادبی ازش ندیدم حتی یه فحش! مشغول درش خودشه و اصلا در قید و بند رابطه و این‌چیزا نیست.

خوبه حقوقش‌..دقیقا تو چه حوزه‌ای کار می‌کنه؟خانواده؟ یا چیزای دیگه؟دفتر کاری داره؟

حوزه های مختلف

البته به خواست من پرونده طلاق و خانواده نمیگیره

با همکاراش دفتر مشترک داره

حوزه های مختلفالبته به خواست من پرونده طلاق و خانواده نمیگیرهبا همکاراش دفتر مشترک داره

می‌گفت یکی از همکلاسی‌هاش می‌خواسته خانومش رو طلاق بده، ولی یه‌جوری از زیر بار مهریه در بره، انقدر اون خانوم بیچاره رو اذیت کرده از اصلا حقوقی که اون خانوم مهریه رو بخشیده...

خودشم گفت همه چیز به وجدان و انصاف و خداشناس بودن طرف برمیگرده...

می‌گفت یکی از همکلاسی‌هاش می‌خواسته خانومش رو طلاق بده، ولی یه‌جوری از زیر بار مهریه در بره، انقدر ا ...

مهریه حق قانونی خانومه،خانوم هر خطایی هم بکنه نمیتونن مهریه رو ازش سلب کننن

2810