حدود یه ساله با یه نفر در ارتباطم وکیله.اومده خواستگاریم چند ماه قبل.هنوز بهشون جواب ندادیم.یه سال ازم بزرگتره.وضع مالیش بد نیست خونه و ماشین داره.شهرامون از هم دوره، خیلی نمیتونم ببینمش، در ماه یه بار میاد شهر ما.اخلاقش خوبه.ولی شنیدم وکیلا چون با خانما خیلی در ارتباطن احتمال اینکه پاشون بلرزه زیاده، خانوادمم مخالف این ازدواجن.ولی من دوسش دارم.نظر شما چیه دوستان؟وکیل برا ازدواج خوب نیست؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عالی هستن لرزیدن ربطی به شغل نداره به شعور و تربیت فرد برمیگرده
اینقد بد شنیدم درباره مردای وکیل واقعا ته دلم خالی شده. حتی بابامم میگه این همش با زنای مطلقه باید بره دادگاه.میتونی تحمل کنی.این حرف بابام بیشتر منو میترسونه
کسی که بخواد بلغزه تو هر شغل و جایگاهی باشه گندشو میزنه
علت مخالفت خانوادت چیه؟
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
علت مخالف خانواده؟تجربه نشون داده بهم ب حرف خانوادت گوش کن حتی اگه بی دلیل مخالفت کردن بعدا دلیلش ر ...
سطح خونوادشون خیلی از ما پایین تره،ما خونوادمون همه تحصیل کرده و اجتماعی هستم ولی خانواده اون واقعا اداب اجتماعی هم بلد نیستن.ولی پسره خودش خیلی عالیع از لطاظ برخورد اجتماعی و علت دیگش هم همین شغلش و ارتباط با خانوماس