2777
2789
گرید۳بود قبل عمل چیزی نخورو بد عمل دوتاقرص بهش داده بوددکتر جفتش تقویتی بودتازه دکتربهش گفت برو تا۳م ...

هوم شوهر من قبلشم کلی دارو خورد دیگه نشد عمل کردیم الان سه چارتا دارو تقویتی میخوره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر عزیزم من همینجوری نزدیک دو ساله اقدامم دعا کن زود باردار بشم

من یه بار سقط داشتم.دیگه دکتر تشخیص داد مشکل از آقامون هست و عمل کرد و مشکل حل شد.خودم برای اقدام پیش دکتر متخصص رفتم.و دو قلو بار دار شدم.ارثی هم دوقلو زیاد داریم از طرف پدری.

من یه بار سقط داشتم.دیگه دکتر تشخیص داد مشکل از آقامون هست و عمل کرد و مشکل حل شد.خودم برای اقدام پی ...

مبگن دو قلو زایی بیشتر از سمت مادری باید باشه آخه منم از سمت پدری دو قلو دارن شوهرمم خودش دو قلوعه 

وای چقد امیدوار شدم گرید چند بود ؟دارو چیزی هم خورد بعد عمل ؟من خودمم دارو میخورم کمی تنبلی دارم

یادم نیس ولی دارو فک نکنم مصرف میکرد

یادش بخیر یه آزمایش نوشت یک ماه بعد عمل شوهرم آرامش داد 

فهمیدیم مشکلش حل نشده 

بعد من عقب انداختم . فهمیدم باردارم 

جواب آزمایش شوهرم اشتباه شده بود و مشکلی نداشت 

انشالله سریع باردار بشی 

✌️تراپی مال شماست ، ما لُرا فقط می رقصیم 😁

بسلااامتی خدا حفظشون انشاالله هرچی خیره برامون پیش بیاد

من تو مفاتیح برای بچه دار شدن دعایی دیدم با خلال دندان و آب زعفران نوشتم و تو لیوان آب انداختم و خوردیم.مشهد رفتم گرویی برداشتم.امامزاده شهرستان خودمان رفتم نیت کردم.بعد از نه سال بچه دار شدم.حدود هفت سال قبلش خبر نداشتیم که آقامون باید عمل کنه.دیگه توکل بر خدا.انشاالله به زودی دامنت سبز بشه.یه بچه سالم.یا دوقلو.فقط توکل بر خدا کن.

2810