2777
2789
عنوان

اولین مهمونی برای سی نفر مهمان

174 بازدید | 17 پست

من تا حالا همیشه مهمونام نهایتا ۷,۸ نفر بودن,الان برای جمعه یه مهمونی دارم با ۳۰ تا مهمون و نمیدونم باید چیکار کنم و هیچ تجربه ای ندارم میخوام زرشک پلو با مرغ بذارم و کنارش نمی دونم چه غذایی بذارم که راحت باشه برام و بتونم از پسش بربیام‌.

خیلی میترسم خراب کاری کنم از طرفی هم مهمونی هاشون رفتم همیشه دو سه مدل غذا بوده،نمیخوام فقط یک نوع بذارم،پیشنهادتون چیه ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قورمه سبزی بزار با همون زرشک پلو 

ماست و سالاد و سبزی هم باشه خوبه 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

خورشتی بذار عزیزم که هم کارش کم باشه هم کم نیاد . قرمه یا قیمه بادمجون . دو نوع کافیه سالاد انار فصل و سالاد کلم با انار میتونی بذاری خوشگل تزیین کن از قبل کاراتو بکن خسته نشی .روکر موزم درست کن بلدی؟ هر کدوم که حرفه ای و چند بار درست کردی اونو بذار

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡

ازشب قبل قرمه بارباز تو قابلمه رااااحت.

دسر یاژله هرچی دوست داری درست کن اماده باشه

خونتومرتب کن

فرداش مرغ رو اماده کن.

سالاد درست کن سلفون بکش.

دوساعت مونوه مهمونات بیان برنجتوابکش کن بزار دم.

ظرفاو میوه هاتوبچشین

خودتو خوشگل کن تمام 

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

مرغ 

قرمه سبزی 

سالاد ماکارانی 

سالاد فصل 

سبزی خوردن 

دوغ و نوشابه 

هرچند من خودم باشم غذا یه نوع میزارم اون مخلفات و سالاد  رو بیشتر میکنم اینجوری راحت ترم و تکلیفم با غذام معلومه 

مخلفات رو هم شب قبل مهمونی آماده میکنم که روز مهمونی راحت باشم 

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲

سلام عزیزم

مرغ و قرمه سبزی بزار 

قرمه سبزی راحته چون میتونی ازپنجشنبه باربزاریش

میتونی ازامروز دلمه ام درست کنی دلمه برگ انگور یا کشک بادمجون ک البته کشک بادمجون وب غذاترجیح میدن غذات میمونه

سالاداندونزی یاماکارانی

سالادکاهو بادورچین قارچ وذرت و اینا 

ژله تک نفره بزن تواین شات ژله کوچیکا

دوغ ونوشابه

من اکثرمهمونیام این سفره روباز میکنم البته ما فقط یه مدل غذامیزاریم 

زرشک پلو نذار همون خورشت مرغ درست کن و برای هر نفر یک تیکه بزار و کنارش سیب زمینی سرخ کن ژله آماده بخر شش تا سالاد کاهو با تزیین قشنگ درست به اندازه شش تا ظرف سالاد 

اگه ام دوست داشتی سوپ جو و الویه کنارش درست کن

چطو۳۰نفر دعوت میگنی ب خودت و شوهرت رحم کن بابا

ب مهمون بگن نیا ؟؟؟؟؟

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری