2777
2789
عنوان

تبریک گفتن ب همسر با اسکرین شات

273 بازدید | 33 پست

رلیم و منتظرم دست و بالش رو جمع و جور کنه بیاد نامزد شیم

بهش تبریک گفتم سرکاره هنوز جواب نداد شمام تبریک گفتید بزارین اسکرین شات خیلی تلاش میکنه برای زندگیمون و ب عنوان همسر میبینمش 🫂🤍

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

قهرم باهاش

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
قیمه ها رو نریزید رو ماستا روز همسره ولنتاین نیس ک

دوست داشتم تبریک بگم بهش گفتم ک به زودی نامزدیمه 👍🏻👍🏻👍🏻

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

حالا من به شوهرم تبریک نگفتم 

الان همین متن شما رو براش میفرستم 

راضی باش😁

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
دوست داشتم تبریک بگم بهش گفتم ک به زودی نامزدیمه 👍🏻👍🏻👍🏻

بسلامتی🥰🥰🥰🥰

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
پایدار باشید اما همسر نیستید

مرسی

من ب عنوان همسر میبینمش کسی ک برای بهم رسیدمون تا ۱۲ شب سرکار میمونه لیاقت داره ک بهش بگم همسر 

حالا من به شوهرم تبریک نگفتم الان همین متن شما رو براش میفرستم راضی باش😁

😂❤️

قیمه ها رو نریزید رو ماستا روز همسره ولنتاین نیس ک

تازه نامزد هم نیست رله  

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
تبریک بگو آشتی کنید

ظهر برا ناهارش یه سفره پر و پیمون باز کردم غذای خوشمزه درست کردم نخورد پس منم نمی‌رم منتشو بکشم

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

2810