بچه ها بیست روز دیگه بله برونم هست میخوام لباس مجلسی بدوزم ولی بابام میگه به من ربطی نداره من پول ندارم از طرفی همش اعتماد به نفسم رو خورد میکنه بهم میگه تو چاقی برو خودت لاغر کن همش میگه خانواده نامزدت و خود نامزدت اختیار داره که نامزدیش با تو بهم بزنه چون تو چاقی 😔 چپ و راست میاد بهم میگه چاقی میگم به خودم مربوطه ،نمیزاره همینجوری که هستم خودمو دوست داشته باشم من نامزدم قبل نامزدی منو پسند کرد یعنی تو دوران دوستی ،همینحوری منو میخواد ،الانم بیست روز دیگه بله برونم هست دستم خالیه حتی اجازه نمیده نامزدم پول بهم بده برم پارچه بخرم نمیدونم چه کنمم خسته شدم بقران انگار دختر نیستم اکثرا واسه بله برونشون کلی برنامه ریزی میکنن چی بپوشن چی نپوشن من همه چیز برام زهر مار میشه میخوره تو ذوقم 😔
مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.
امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.
الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه.
یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.
میگم اجازه نمیده پول بده بهم برم پارچه بخرم خود بابامم نامیده پول بهم ،باو ما حتی اجازه نمیده ما شماره های همو هم داشته باشیم ما فقط اینستا پنهانی چت میکنیم
سلام خواهرا خانم مقدم هستم چند ساله عبادات استیجاری انجام میدم خیلی ها الحمدالله به خواست و اذن خدا حاجت گرفتن چله های بزرگ زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس،،،چله های سوره های قرآنی ،،،نماز قضا اموات،،،روزه قضا اموات،،،تلاوت قرآن،،به زبان عربی تسلط کامل دارم این شماره همراه منه ۰۹۹۰۸۷۰۶۰۳۴خانم مقدم ،،،،برای پاسخگویی لطفا صبور باشید
در مورد چاقی فقط برای سلامتیت میگم لاغر کن.ولی دلیل مسخره ایه برای لباس نخریدنبا زبون خوش بگو بابا ا ...
میدونم الان بیست روز دیگه مونده چطوری هم لاغر کنم اضافه وزنم رو ،اره بخدا دلیل مسخره ای هست تا اسم چیزی میارم میگه تو چاقی و فلان خیلی هم با زبون خوش بهش گفتما اما نمیفهمه و قبول هم نمیکنه میگه وای فردا فامیل های میان میگن این واقع