2777
2789
اینجا زیاد دیدم ، چون دختره شوهر خوبی کرده میگن خرابا شانس دارن .خب اون خراب باشه ، تن‌فروش باشه ، چ ...

خب به نظرم خیلی از این خانوم ها با مردایی مثل خودشون ازدواج میکنن کار خوبی هم هست یه مرد این طوری باید با مثل خودش ازدواج کنه حالا چرا اونا انتظار دارن بره با یه دختری که تو این فازها نبوده ازدواج کنه. خیلی از خانوم ها داشتن شریک های جنسی زیاد براشون عین بدبختیه و اصلا اینجور خودشون رو خوشبخت نمیدونن و همچین ازدواجایی نمیپسندن.  اصلا نمیشه قیاس کرد. 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی چی گفتی جوابی ندارم براش😂😢

ببین عزیزم 

زندگی برای هر کس طوری رقم میخوره 

شاید بعضی هم انتخاب خودشون باشه 

بازم ما شرایط کسی و نمیدونیم

بله قبیحه زشته 

غیر اخلاقیه 

ولی ما نباید وارد این موضوعات بشیم 

هر حرفی بزنیم هر نظری بدیم خدا نکرده به زندگیمون برگرده چی؟ 

شیخ صنعان میدونین کیه 

هر لحظه زندگی امتحان

همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

خب به نظرم خیلی از این خانوم ها با مردایی مثل خودشون ازدواج میکنن کار خوبی هم هست یه مرد این طوری با ...

کجا از روابط زیاد حرف زدم ؟ 

صرفا از ظاهر و لایف استایل یه دختر بهش برچسب میزنن.

Yes .I'm pretty. Pretty tired of this bullshi t

2805
ببین عزیزم زندگی برای هر کس طوری رقم میخوره شاید بعضی هم انتخاب خودشون باشه بازم ما شرایط کسی و نمید ...

دقیقا دمت گرم ممنون ک نصیحتم کردی باعث شدی کلا تو این تاپیکا نرم دیگه😘😍

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
دقیقا دمت گرم ممنون ک نصیحتم کردی باعث شدی کلا تو این تاپیکا نرم دیگه😘😍

قربونت برم😍

همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

قربونت برم😍

خدا نکنه عزیزم من واقعا ب کارما اعتقاد دارم خیلی دیدم نمونشو بازم ممنونم گلم خیر ببینی 

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
کجا از روابط زیاد حرف زدم ؟ صرفا از ظاهر و لایف استایل یه دختر بهش برچسب میزنن.

آره استثنا که زیاده. خیلی ها هم نسبت به رفتار و تیپشون با کسی نیستن. 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست