2777
2789
عنوان

تاپیک راز خوندین⁉️چرا دنیا انقدر لجن شده⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 5683 بازدید | 243 پست
حرف خودت به خودت زدم شدم سمیبسلامت

این قضاوت نکنیم شده آدامس افتاده تو دهن یه عده که قدرت تعقلو از خودشون گرفتنو فک میکنن اینجوری خیلی ادم کول و روشنفکری محسوب میشن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه میدونم چی میگی متوجه شدمولی میگم هر جایی نمیشه گفت توبهخب توی موقعیتی که فرصتی وجود نداره چطوری م ...

دآرم بشما دروغ میگم

همون موقع یهو سکته قلبی میکنم میمیرم

و از گناه کبیره استغفار نکردم

حکم خدا برای خوب و بد بودن من فقط گناه همون لحظه م نیست

منظورم کلیه عزیزم

بیشتر ازین ادعایی ندارم

ولی اینقدر اعصاب خودت رو واسه هر تاپیکی خورد نکن

2805
ن من ی حرف عادی زدم ی خانوم بی ادب بمن حمله کرد ک تو عقل نداری جدا از اینجور آدما میترسم معلومه ک من ...

خب پس نمیشه گفت کار هر کسی به خودش مربوطه ، وقتی طرف اومده با افتخار هرزگیشو اعلام میکنه و با افتخار میگه خونه یکی دیگه رو خراب کردم ، چطور ممکنه فقط به خودش مربوط باشه ؟ 

رفتار آدم ها تا وقتی فقط به خودشون مربوطه که به کسی آسیب بزرگ نزنن

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
نمیدونم شاید خیانت دیدی ک عصبی هستی من والا از آدمای خیانتکار دفاع نکردمققط گفتم دیگران و منع نکنید ...

اگر کسی بیماری مسری داشته باشه باید منع شه از بیرون رفتن و مبتلا کردن افراد دیگه 

نمیدونم شاید خیانت دیدی ک عصبی هستی من والا از آدمای خیانتکار دفاع نکردمققط گفتم دیگران و منع نکنید ...

مگه جنگل عزیزم هرکی هرکار کرد منع نکنیم پ اینجور هرکی دلش خواست میتونه هرکی بکش و دزدی کنهووو  اینا

دآرم بشما دروغ میگمهمون موقع یهو سکته قلبی میکنم میمیرمو از گناه کبیره استغفار نکردمحکم خدا برای خوب ...

دقیقا همین موقعیت میخواستم بهت بگم

من وقتی در لحظه ی انجام خطا مردم

خب دیگه کی توبه کردم🤷🏻‍♀️

نمیشه بی تفاوت بود

این جامعه ی ماست فرهنگ ماست که داره به فنا میره

بچه های ما قراره توش رشد کنن

من اصلا اون تاپیک و نخوندم

خب پس اشتباه خودتون بود ، چون اون تاپیک رو الان براتون گفتم و شما یهو وسط بحث اومدی میگی کار هر کسی به خودش مربوطه

متاسفانه عادی سازی های زیرپوستی هم تو این چند سال شده و الان با این خانما یه جورایی رفتار میشه تو جا ...

آره والا شما چوب تو ماتحت خیانتکارم فرو کنی بازم غلط خودشو میکنه (ببخشید اعصابم خورده 😂)

به ذات آدم بستگی داره 

آدم اگه بی وجود باشه ذاتش خراب باشه چه با جایزه چه با تنبیه...نمیشه ذاتشو درست کنی...

فامیل نامزدم ۱۷ سالگی به اصرار دوست دخترش فرار کردن پسره یک بار با دوست من حرف میزد و کار های دیگه میکردن...

یه بارم رابطه با یکی دیگه داشته 

چند وقت پیشم تو خیابون پدرشوهرم با دختر تو خیابون دیدش 

ما هیچ کدوممون حرفی به کسی نزدیم خانواده پسره و زنش اینا هم از خیانتاش خبر ندارن 

ولی حرف من اینه این پسر آدم نمیشه دیگه 😑

‎وَ...خُدا‌از‌قَلب‌هایمان‌با‌خَبر‌است🫀🌱

2810