این موقعیت تصور کنیه خانم به شوهرش خیانت میکنهبا دوست پسرش رفتن بیرونکه اونجا خانم تصادف میکنه میمیر ...
خدا حق الله و میبخشه اما حق الناس و نمیبخشه چون اصلا با خدا نیست این قضیه ، اگر در حق کسی بدی کنی باید ازش دلجویی کنی ، حتی اگر توبه هم کنی تا وقتی جبران نکنی گناهان هست و باید مجازات شی
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
این موقعیت تصور کنیه خانم به شوهرش خیانت میکنهبا دوست پسرش رفتن بیرونکه اونجا خانم تصادف میکنه میمیر ...
هیشکی یه خانمی بود از همون کاربر دفاع میکرد میگفت شاید توبه کرده اگر توبه کرده بود که خیلی شیک و مجلسی نمیگفت عاشق شدم وگرنه توبه ای تو این یک مورد کارساز نیست
کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید.
با همش موافقم غیر آخرشجز خودکشی نشنیدم گناهی بخشیده نشهاونم چون فرصت توبه نمیمونهکه باز هم حاکم خداس ...
بزرگترین گناه نا امیدی از خداست ، فقط اینو گفتم که بدونید ، چون خودکشی در راستای نا امید از خداست گناهه ، در هر حالتی حتی اگر زنده باشی و از خدا نا امید شی گناه کبیره هست
با همش موافقم غیر آخرشجز خودکشی نشنیدم گناهی بخشیده نشهاونم چون فرصت توبه نمیمونهکه باز هم حاکم خداس ...
توی همه موارد میبخشه به جز حق الناس اگر همسر اون آقا ببخش ایشون هم بخشیده میشه در غیر این صورت خیر خودکشی بحثش فرق میکنه
کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید.