2777
2789

خانوم های گل من چند روز دیگه عمل دارم میشه لطفا منو راهنمایی کنید 🌼🌼❤️

هر وقت تاپیک میزنم هیچکی نمیاد🫠🫠😅

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد عمل ک مرخص شدی اومدی خونه حتما حتما شکم و پهلوهاتو با شالی چیزی ببند ک شکمت افتاده نشه نسکافه زیاد بخور 

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
من شکممو محکم بستم بخیه هام اذیتم نکرد حموم میری با شامپو بچه بخیه هاتو بشور بعدش با سشوار خشک کن

سلام شما بعد از مرخص شدن از بیمارستان روز در میون رفتی حمام و محل بخیه رو شستی؟

من شکممو محکم بستم بخیه هام اذیتم نکرد حموم میری با شامپو بچه بخیه هاتو بشور بعدش با سشوار خشک کن

ممنون ار تجربه ت گلم

آخه شنیدم تا ۴۰ روز نباید شکم رو بست ؟؟؟ 

چند روز بعدش خودت کار هات رو انجام دادی 

چند روز کمکی داشتی 

خوراکی مفید چی خوبه

من ده روزه سزارین کردم بعدش اناناس بخور تا بخیه هات جوش کنه البته من الان خدارو شکر دردی ندارم شیاف بزارم فقط راحت نمیخوابم مثل قبلاً ک‌چند وقت زمان می‌بره تا اوکی بشه ولی موقعی که مثلاً از رو تخت میخوام بلند بشم خیلی درد دارم 😕

ممنون ار تجربه ت گلمآخه شنیدم تا ۴۰ روز نباید شکم رو بست ؟؟؟ چند روز بعدش خودت کار هات رو انجام دادی ...

من تو بیمارستان بستم اصلا اذیت نشدم 

زایمان اولم سه روز اول نتونستم پاشم ولی دومی رو از بیمارستان اومدم خودم حموم رفتم خودم لباسامو شستم 

تاپیکام دلیه هر چی خوشم بیاد میذارم 🌱

من از همونجا تو بیمارستان از اتاق عمل اومدم تو بخش کمربند رو پرستار بست برام ، و دکترم گفت تا چند ماه ببند . 

وقتی اجازه دادن مایعات بخوری نسکافه زیاد بخور 

اومدی خونه هم بعد حموم  با سشوار بخیه هات رو خشک‌کن

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

من یه تاپیک زدم و از تجربه م گفتم.

تو کامنتا دیدم میگن با شال ببند اینکارو نکن، شکم بند بعد از زایمان استفاده کن اصولی و درسته و نیاز به گره زدن نداره

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
2810