2777
2789
عنوان

خانم هایی که زیر چادر روسری می پوشید یه لحظه تشریف میارید

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 59 پست

۲ از همه محکم تر و بهتره . بقیه رو برای زیبایی و تزیین می‌تونی استقاده کنی. اون سوزنی ها هم واسه مدل دار بستن مثلا لبنانی بخوای ببندی گوشه ش رو با سوزن فیکس می‌کنی  ولی بازم واسه زیر گلوت از مدل ۲ باید استفاده کنی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول چادرت سبک باشه و سعی کن بلند یا کوتاه نباشه ترجیحا و چروک هم نشهبعدم از اینا که تقریبا دانشجویی ...

از مغازه های حجاب و عفاف برم بخرم؟ بگم مدل دانشجویی؟ 

سایز بندی داره؟ 

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
2805

تبریک میگم به خاطر انتخابت❤️🌹😍

من چادر لبنانی سر میکنم به نظرم راحت تره و راضیم.

گیره هم اگه عکسشو بتونم برات پیدا کنم میفرستم که چی خوبه

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
من با سوزن میبندم، خیلی خوب می ایستهالبته نیاز به تمرین داره😁

سوزنش حفاظ دار باید باشه یا نیاز نداره؟ بعد روسری نخ کش نمی کنه؟ یا سوزنش تو پوست صورت فرو نمی ره؟ 

منم چادریم ولی نمی‌دونم چرا هیچ وقت چادر وروسریم بیرون مرتب نیست یعنی اعصابم بهم میریزمهمش شل ول میش ...

گیره محکم بگیر از مدل شماره دوم

و فیکسر بنداز همون طلق روسری

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود             

تازه می خوام چادری بشم دوران مدرسه همیشه با مقنعه می پوشیدم و به سختی جمعش می کردم الان می خوام یه م ...

من چادر دانشجویی یا چادر لبنانی هم شیکه هم نگه داشتن و سر کردنش راحته من براش زیپم میزارم خیلی قشنگ میشه ولی اول خودت باید ببینی با چه مدل راحتی و به دلت میشینه امیدوارم موفق باشی عزیزدلم❤️🥰

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

منم چادریم ولی نمی‌دونم چرا هیچ وقت چادر وروسریم بیرون مرتب نیست یعنی اعصابم بهم میریزمهمش شل ول میش ...

منم قبلا همین طور بودم برای همین چند سال چادر گذاشتم کنار الان دوست دارم دوباره امتحان کنم 

خوب طلق بزار و روسری حریر ننداز همه رو نخی بگیر حریر نگه داشتنش سخته مدام کج مبشه و لیز میخوره

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

عزیزم از این مدل گیره بکیر بهش میگن استیکری زوپینگ

یعنی مرگ نداره مگه اینکه گم شه 

من یه ساله دارم حتی لیزترین روسری هارو هم باهاش فیکس میکنم تکون نمیخوره 

یکم به نسبت بقیه گرونتره اما خیلی ارزش داره 

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان 

گیره‌ها من همشون رو امتحان کردم و داشتم، فقط دومی‌ها خوبه و روسری رو سفت نگه میداره.بعد از دوماه هم شل میشه باید اون قسمت انتهاش رو با انبردست فشار بدی،دوباره محکم میشه.

من برا لبنانی بستن از این سوزن‌ها که تهش مرواریدهای رنگی داره استفاده میکنم،اونا از همه بهترن،این سوزن‌ها که گذاشتی درپوش دارن سفت نمیگیرن ولی اون سوزن معمولی‌ها خیلی محکم نگه میدارن.

چادر هم اگه حرفه‌ای هستی و خیلی وقته میپوشی، همین مدل ساده‌ی ایرانی خیلی عالیه،من خودم مدل بیروتی میپوشم که هم پوشیدگی خوبی داره و هم راحت تر از چادر ساده‌ست برای بچه داری و دانشگاه و اینا ولی اگه تازه چادری شدی از مدلهای لبنانی یا ملی و اینا استفاده کن که راحتتره ولی خب زیاد زیبا نیست.

من  خیلی دلم میخواد و دوست دارم تو یه فضای آرام و منطقی و بدون تعصب با هرکسی که تردید داره توی انتخابات شرکت کنه و یا بین دوتا کاندید تردید داره که به هرکی رو لایک میکنم، یعنی براش صلوات فرستادم.هرجایی هم تو تاپیک،پست،امضاء و... ببینم کسی نوشته صلوات،میفرستم ولی حوصله ندارم اعلام کنم.
2810