2777
2789
عنوان

دیگ شوهرم روانیم گرده

512 بازدید | 27 پست

دو سال پیش سر ی کار خوب مشغول بود با بردارش شراکتی

سر اینک حرفش خوش نیومد بهم و این چرت و پرتا جدا شد

الانم ک گاو و گوسفند پروار میکنه

میگ خیلی مریض میشن خسته شدم از امپول زدن و دوا و دکتر کردن کوسفند و گاوها

میگ اینم بفروشم بره

خونوادگی تو این شغلن باباش ۴۰ ۵۰ ساله تو این کاره

حرفه‌ی دیگ هم بلد نیست اخه

اینقدر غر میزنه دائم آیه یس میخونه و بمنم بیخودی گیر میده دیگ کاری باهاش ندارم میگم هرکاری ک میخوای کن

میفروشه همچیزو اخرش بدبخت میشیم تو این گ..رونی و تورم

خدایا فدات 😍😍خوش باشید 

بهش و کارگر بگیره 

با این تورم بفروشین دیگه نمیتونه کاری دست وپا کنه 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا. برادرای منم کارگرن به سختی نون درمیارن. بهش بگو بعدش چه می خوای بکنی

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
2805

بنده خدا خسته شده ولی بهش بگو هرکاری سختی خودشو داره 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
والا. برادرای منم کارگرن به سختی نون درمیارن. بهش بگو بعدش چه می خوای بکنی

والا همسر من کارمنده همیشه خدا یه جای زندگیمون لنگه 

از صبح چشممون به گوشیه پیام واریز حقوق 12تومانی بیاد 

والا همسر من کارمنده همیشه خدا یه جای زندگیمون لنگه از صبح چشممون به گوشیه پیام واریز حقوق 12تومانی ...

دقیقا. 

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
ماهم😂😂🥲

چرا حس میکنم کوردی😂

دقیقا.

چه میشه کرد خواهر