2777
2789

فیلم آسمان غرب که بهمن ۱۴۰۲ منتشر شده با بازی میلاد کی مرام رو ببینید، امیر حسین آرمان هم توش بازی میکنه، خیلی قشنگه، من تازه دیدم لذت بردم.

داستان یک جوان ۲۵ ساله است که از شجاع ترین های زمان خودش بوده.

تو روبیکا میتونید رایگان ببینید.

تو فیلم نت و بقیه جاها هم اشتراک داشته باشید میتونید ببینید.

تو اینترنت جستجو کنید هم میاره.

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و لبنان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی عالم نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

هم فیلمنامه اش خوبه هم بازیگرها خوب بازی می‌کنن

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و لبنان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی عالم نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داستان شهید شیرودی هستش گلم

بله

یک جوان باهوش بوده که از شجاع ترین خلبان های زمان خودش بوده، تازه تو فیلم ۲۲ سالگی اش رو تقریباً نشون میده و زمان شهادتش ۲۵ ساله بوده.

آدم فیلم رو میبینه باورش نمیشه تو اون سن هم زن و دو تا بچه داشته و عاشق اونا بوده و هم تو کارش و در ارتش اینقدر باهوش و شجاع بوده.

2805

الان یکی زیر ۲۵ سال باشه برخی میگن هنوز بچه است و برای ازدواج و مادر یا پدر شدن زوده و ....کلی انرژی منفی میدن!

اون وقت این جوان تو اون سن هم یک خلبان شجاع بوده و هم صاحب زن و دو فرزند دختر و پسر...

فیلمش خیلی قشنگ و آموزنده است.

بین اون همه فیلم و ویدئو طنز و کمدی و خیالی و فانتزی و موسیقی که میبینیم و میشنویم واقعاً لازمه گاهی فیلم های واقعی ببینیم.

فیلم هایی که بر اساس رشادت های قهرمانان وطن و کشور عزیز خودمون ساخته شده.

یکی از نکات جالب فیلم اینه که سربازان و فرماندهان ارتش ایران گاهی حتی فقط نان خشک پیدا میکردن می‌خوردن و با تعداد کم چقدر رشادت و دلاوری و برنامه ریزی می‌کردن تا به لطف خدا با فداکاری و از جان گذشتگی تونستن صدام که با حمایت های آمریکا و آلمان و فرانسه تبدیل به یک قدرت نظامی بزرگ شده بود رو شکست بدن.