2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بدون اتلاف وقت اگر تهرانی برو پیش دکتر احمد عامری

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
2805

دخترمن یسالشه ی چشمش انگار انحراف داره دوبار متخصص بردم تشخیص ندادن  بیمارستان نور هم بردم گفتن یسالش بشه بعد بیار شوهرم میگع تو اشتباه میکنی اما مطمنم گاهی یک چشمش زاویه نگاهش بااونیکی فرق داره

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
تحت نظردکترسنجری هست پسرمنامه عمل داده

خوبه 

فکر کردم دنبال دکتری گفتم ایشونو معرفی کنم

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
دخترمن یسالشه ی چشمش انگار انحراف داره دوبار متخصص بردم تشخیص ندادن بیمارستان نور هم بردم گفتن یسال ...

ببرش پیش دکترسنجری حتما

https://eitaa.com/joinchat/260834287Cab4fccd36e

اگه دوست داشتی عضوگروه بشو

نه میخوام ازتجربیات مامانا استفتده کنمچقدرعمل موفقیت امیزه.دکترسنجری چطورهکلینیک برم یابیمارستان

واااااای شک نکن که باید بری کلینیک

بیمارستان اصلا و ابدا خود دکتر عمل نمیکنه میده به دستیارهاش

قبل عمل تاکید کن که خود دکتر باید عمل کنه

ما رفتیم بیمارستان 

خلاصه پرونده و شرح عمل دو تا امضا داشت و یه خانم دکتری اومد با افتخار گفت من عمل کردم دنیا روی سرم خراب شد چون نتیجه عمل خوب نبود و به عملهای دوم و سوم رسید

واااااای شک نکن که باید بری کلینیکبیمارستان اصلا و ابدا خود دکتر عمل نمیکنه میده به دستیارهاشقبل عمل ...

ای وای من

به منشی زنگ زدم گفت هردوتا مرکز خوددکارعمل میکنه

بیمارستان افتاب ۴۵میلیون. کلینیک ۳۵

شماکدوم بیمارستان رفتی؟دکترسنجری عمل کرد؟

2810