2777
2789
عنوان

دیروز رفتم خونه دوستم مغزمو جویدن خانوادم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 49 پست
اینطوری که سنگ رو سنگ بند نمیشه انسان احتیاج به روابط اجتماعی داره میپوسیم که

روابط اجتماعی که تهش یا خیانته یا ضربه اس یا دزدی یا اخرش دیگ قتل ب چ درد میخوره بخدا

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روابط اجتماعی که تهش یا خیانته یا ضربه اس یا دزدی یا اخرش دیگ قتل ب چ درد میخوره بخدا

خیلی بدبینی گل من

اگه دیدت اینه که هیچی تنها بشین تو خونه با گوشی و تی وی سرگرم شو

خانواده لاری هزارتا ردفلگ رو نادیده گرفتن خیلی بی‌احتیاطی کردن خدایی

ببخشید جریان خانواده لاری چیه

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
خیلی بدبینی گل مناگه دیدت اینه که هیچی تنها بشین تو خونه با گوشی و تی وی سرگرم شو

هیچکس به اندازه من تو اجتماع نیست

من هر روزم دارم تو اجتماع و با مردم سر و کله میزنم

ولی نه خونه کسی میرم و نه پای کسی میزارم به زندگیم باز شه

ببخشید جریان خانواده لاری چیه

همسایشون میره به زنه میگه بیا خونه شیرینی بپزیم

زنه هم میره با دوتا دخترش

هر چهارتاشون میکشن

به قصد دزدیدن طلاها

ولی پدر خانواده میفهمه پلیس خبر میکنه 

گیر میافتن

پسر کوچیکش نجات پیدا میکنه

عزی م اینجور تفکر میشه مارانویید مکه میشه رفت و امد نکرد انسان موجود اجتماعی.با شناخت باید رفت و امد کرد

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
عزی م اینجور تفکر میشه مارانویید مکه میشه رفت و امد نکرد انسان موجود اجتماعی.با شناخت باید رفت و امد ...

بجز خانوادم و فامیلم و دوست صمیمیم که چند ساله میشناسمش خیر رفت و امد نخواهم کرد

چون ب اندازه کافی از ادمایی فکر میکردم خیلی خوبن ولی از پشت خنجر زدن کشیدم

2810