2777
2789

مامانم وبقیه تعریف کردن اولش خیلی خونه و ماشین داره .بابام گفت شغلش که اوکی بشه بقیه مراسما رو میگیریم . سر گوشیو طلا یه سری مخالفت شد منم بهم برخورد یعنی حرف خودشون تحمیل کردن بعدم من کلا از همون اول زیاد به دلم ننشست از این موضوع هم فقط خانواده دو طرف میدونن الان نمیدونم چطور به مامانم بگم با چه لحنی که موافقت کنه خانواده طرف میشه فامیل دور و رفیق چند ساله بابام لطفا کمکم کنید

بابام از اخلاق پسره خوشش میاد اما من نه بگم به تصمیمم احترام میذاره ولی مامانم نمی دونم الان جچوری بهش بگم سراین قضیه کلا حالم خوب نیست موهام میرزه عصبی ام

نظرسنجی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

شاید از استرسه

من اول شوهرم خواستواری اومد

چون هم خیلی خوش صحبت بود و خیلی خوشگل تر از من، خانوادشم وضع خیلی خوبی داشتن، جوابم مثبت بود، ب دل بابامم نشست

ولی روز بله برون نمیدونم چرا پشیمون شدم و ب مامانم التماس میکردم ردشون کنهاونم گوش نکرد

و خداروشکر ک گوش نکرد😂

شاید از استرسه

آخه میدونی اولشم زیاد راضی نبودم انقدر تعریف کردن یه جورایی تحمیل کردن انگار بعدشم مامانم خودش یه ماه داشته فکر میکرده به من که رسید سر یه هفته کلا هول هولکی تصمیم گرفته شد

آخه میدونی اولشم زیاد راضی نبودم انقدر تعریف کردن یه جورایی تحمیل کردن انگار بعدشم مامانم خودش یه ما ...

هیچ جوره به دلت نیست؟

اگه به دلت نیست که تمومش کن

ولی اگه بخاطر شرایطه یا لجبازی بیشتر فک کن

آمین به هر آنچه صلاح قلب قشنگته..💚
هیچ جوره به دلت نیست؟اگه به دلت نیست که تمومش کنولی اگه بخاطر شرایطه یا لجبازی بیشتر فک کن

من همه چیز و دارم میسنجم میتونم عیب پیدا کنم ولی فکر نکنم مامانم قبول کنه 

من همه چیز و دارم میسنجم میتونم عیب پیدا کنم ولی فکر نکنم مامانم قبول کنه

اگه تو نخوای کسی نمیتونه مجبورت کنه

ولی قبلش خوب فک کن خودت بعدا پشیمون نشی

آمین به هر آنچه صلاح قلب قشنگته..💚
2810