2777
2789

مامانم وبقیه تعریف کردن اولش خیلی خونه و ماشین داره .بابام گفت شغلش که اوکی بشه بقیه مراسما رو میگیریم . سر گوشیو طلا یه سری مخالفت شد منم بهم برخورد یعنی حرف خودشون تحمیل کردن بعدم من کلا از همون اول زیاد به دلم ننشست از این موضوع هم فقط خانواده دو طرف میدونن الان نمیدونم چطور به مامانم بگم با چه لحنی که موافقت کنه خانواده طرف میشه فامیل دور و رفیق چند ساله بابام لطفا کمکم کنید

بابام هم از اخلاق پسره خوشش میاد ولی من نه بگم احتمالا قبول کنه ولی مامانم....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بگو نمیخوام به همین سادگی !دوست ندارم این حرف رو ولی مهم باباته تو این یه مورد

بابام از اوناییکه حرف من و اولویت قرار میده ولی اول باید به مامانم بگم نمیدونم از کجا شروع چی بگم به مامانم قبول کنه

فقط سر طلا و اینا؟دقیقا چی میخواستین و اینا چی رو قبول داشتن؟

ببین من آدمیم که بابام اصلا گیر نمیده ولی مامانم چرا گیر میده سر پوشش ولی بستگی داره به جایی که میخوام برم بعد خونه اینا قبلا میخواستم برم خیلی گیر میداد  روز دومی که جواب مثبت دادم بعد پسره یعنی مامانش از طرف پسرش اومده به مامانم گفته دخترت لباس آستین کوتاه نمیپوشه دیگه مامانم گفته نه  ولی سه ربع میپوشه با اینکه من می پوشیدم ماماننم گفت نپوش دیگه بیشتر اون داره چیزایی که دوس داره رو تحمیل میکنه از همون اول سر قضیه طلا مامانم گفت با یع طلا دیگه عوضش کن گفتن نه با اینکه طرف خواهر نداره قبل اینکه خواستگاری بیان مادرش اخلاقش بهتر بود ولی باز به دل من نمی نشست

اصلا رودربایستی نکن بحث یه عمر زندگیه اگر سر خرید بحثتون شده و اذیتت می‌کنه به خانوادت بگو

مامانم میدونه خودش بود حرف زد ولی نمیخواد قبول کنه میگ اینا چیزای چرت پرتیه قبول دارم چیز چرت پرتیه ولی اگه سر همین چیز چرت پرت بحث شروع بشه بعدا تو چیز مهم زندگی چی آخه

مامانم میدونه خودش بود حرف زد ولی نمیخواد قبول کنه میگ اینا چیزای چرت پرتیه قبول دارم چیز چرت پرتیه ...

خب ازش ایرادای محکم تری در بیار چیزایی که برای خانوادت مهم باشه می‌دونی روش حساس تر هستن

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
میگم که نمیدونم چجوری بگم از کجا شروع کنم مامانم راضی بشه

توی پیام بگو اینطوری مامانت نمیتونه زیر فشار و داد و بیداد نذاره حرف بزنی 

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
از اول به بابات بگو

من امروز تمام نیرومو جمع کردم به مامانم گفتم مامانم گفت ببینم چی میشه گفت امروز و فردا نمیتونم صحبت کنم باهاشون در مورد این قضیه من چند روز به مامانم فرصت میدم اگه نگفت مستقیما خودم به بابام میگم 

2810