2777
2789
عنوان

چطوری ماهی دو کیلو وزن کم کنم

80 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من قبل زایمانم 60 کیلو بودم بعدش شدم 75.بعد دو سال الان وزنم 69 مونده یک ماهه رژیمم و هر روزم ورزش می کنم ولی اصلا تاثیر نداره.امروز پیش همکارا خودمو وزن کردم 70 بودم با لباس همشون 62 کیلوان حداکثر ضایع شدم .اندامم اصلا خوب نیست .چه راهکاری پیشنهاد میدم بهم؟

کالری شماری و ورزش

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
میگه اینا رو انجام دادم هیچی کم نکردم ☹️

منم رژیمم خیلی رعایت میکنم قند مصنوعی رو کلا حذف کردم و روزی حداکثر دو تا خرما میخورم با یه قاشق چایخوری عسل ولی هیچی به هیچی .

کلا قند رو حذف کردم کالری شماری میکنم روزی 1300 کالری مصرف میکنم و 5 کیلومترم پیاده روی دارم چون پیا ...

حالا شما با این رژیم باید کم میکردی ولی پیاده روی برای کاهش وزن متفاوته با راه رفتن

2810