2777
2789
عنوان

جنین 37 هفته باید تکون بخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 33 پست

اره 37هفته باید تکوناش زیاد بشه. من حتی پسرم سکسه میکرد قشنگگگ حسش میکردم. تکوناش و لگداش.. دراز بکش و اروم با انگشت بزن به شکمت یا دستتو بکش دور شکمت حتما خواب هست. باهاش حرف بزن

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین این خیلی شایعه من هم اینجا خیلی تاپیکشو دیدم هم خیلی از اطرافیانم شنیدم . خیلی عادیه بیشتر دقت ...

منم همین فکر رو میکردم عزیزم دیر رفتم دکتر بعدش سونوگرافی دادم فهمیدم حجم کیسه‌آب کم شده سریع بستری شدم و سزارین شدم. بااینهمه شیرینی خوردن باید تکون‌های محکم داشته باشه. یه نوار nst بده که ضرری نداره حداقل خیالش راحت بشه

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
منم همین فکر رو میکردم عزیزم دیر رفتم دکتر بعدش سونوگرافی دادم فهمیدم حجم کیسه‌آب کم شده سریع بستری ...

کلا حرکت بچتون اروم بود یا زیاد

کلی میگمم  من کلا میدیدم بچم ارومه وکم تکون

ولی حرکت داشت

الان میگم همسرم بیاددبریم

آفرین ولی نگران نباش چون ممکنه خواب باشه اما کاملا پنجاه پنجاه ست تو همین سایت و حتی خودم تو همین هفته بچم کلا تکون نخورد و نوار قلب گفت سالمه ولی کلی آدمم دیدم که وقتی تو این هفته رفتن گفتن آفرین که اومدی و اگه نمیوندی بچه دور از جون همه نی نیا خفه میشد و سریع زایمان کردن پس ببین عزیزم خیلی ریسکه و بچه آنقدر ارزشمنده که جای ریسک نداره

منم همین فکر رو میکردم عزیزم دیر رفتم دکتر بعدش سونوگرافی دادم فهمیدم حجم کیسه‌آب کم شده سریع بستری ...

آره خوبه که بره چک کنه

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آفرین ولی نگران نباش چون ممکنه خواب باشه اما کاملا پنجاه پنجاه ست تو همین سایت و حتی خودم تو همین هف ...

اره میدونم عزیزم

اینهمه زحمت کشیدیم

براش

تماس گرفتم میاد برم ان اس تی  بدیم...

شوهرم گفت  تا۱س  میرسه  ....

بچه‌من بیستر قمبل میکنه خودشو

اونم  حرکت حسابه..؟؟

2810