2777
2789

بچه ها این محصولات گلوتادیون و ... ‌

که قسم میخورن که سفید میکنه پوست رو و همیشگی هم هس واقعا راسته ؟ کسی خرید کرده از پیجشون

من پوستم روشنه دلم میخواد خیلی روشن‌تر بشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

ببین هرچی که میبینی تو اینستا رو اصلا و ابدا باور نکن یه پنککی که بیش از حد ترند شده و همه ی بلاگرا استفاده میکنن لاکچری کویین من دوتا شماره رو ازش گرفتم و اصلا اون کاوری که تو فیلم ها میبینی درحد میکاپ عروسه نه اصلا نداره کاملایه پنکک معمولیه

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
دروغه .روشنه دلت میخواد خیلی روشن بشه اخه برا چی؟

راستش خودم روشنم ولی تو اینستا تبلیغ میکنن خانمایی که کلیپ میزارن خیلی پوستشون سفیده منم دلم میخواد اونجوری بشه 

ببین هرچی که میبینی تو اینستا رو اصلا و ابدا باور نکن یه پنککی که بیش از حد ترند شده و همه ی بلاگرا ...

خدا نگذره ازشون همچین هم بخدا قسم میخورن منم باورم شد ....

کرم ها ک تاثیر خاصی ندارن و البته ترکیبات خیلی بد و مضری دارن .

قرص های گلوتاتیون و پیگمنتا تاثیر دارن ولی مضرات هم دارن و ممکنه مثل پیسی بشه و البته امپولش هم  هست .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
خدا نگذره ازشون همچین هم بخدا قسم میخورن منم باورم شد ....

عریزم اینا کارشونه معلم کارش تدریس پزشک کارش طبابت ناخن کار کارش طراحی ناخنه و.... پس اینا هم کارشون تبلیغه و جذب خریدار حالا باهر ترفندی که شده مخاطب خودش باید تحقیق کنه و گول نخوره اینا کارشون هیچ ماست بندی از بدی ماستش نمیگه

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
کرم ها ک تاثیر خاصی ندارن و البته ترکیبات خیلی بد و مضری دارن .قرص های گلوتاتیون و پیگمنتا تاثیر دار ...

اهااا قرص پیگمنت رو خیلی شنیدم حتی دکتره تو اینستا میگفت 

از قیمتش خبری نداری ؟ 

2810