بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین هرچی که میبینی تو اینستا رو اصلا و ابدا باور نکن یه پنککی که بیش از حد ترند شده و همه ی بلاگرا استفاده میکنن لاکچری کویین من دوتا شماره رو ازش گرفتم و اصلا اون کاوری که تو فیلم ها میبینی درحد میکاپ عروسه نه اصلا نداره کاملایه پنکک معمولیه
کرم ها ک تاثیر خاصی ندارن و البته ترکیبات خیلی بد و مضری دارن .
قرص های گلوتاتیون و پیگمنتا تاثیر دارن ولی مضرات هم دارن و ممکنه مثل پیسی بشه و البته امپولش هم هست .
سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
خدا نگذره ازشون همچین هم بخدا قسم میخورن منم باورم شد ....
عریزم اینا کارشونه معلم کارش تدریس پزشک کارش طبابت ناخن کار کارش طراحی ناخنه و.... پس اینا هم کارشون تبلیغه و جذب خریدار حالا باهر ترفندی که شده مخاطب خودش باید تحقیق کنه و گول نخوره اینا کارشون هیچ ماست بندی از بدی ماستش نمیگه