2777
2789

پسرداییم منو عاشق و وابسته ،کرد دوس دختر سابقش برگشت بعد یک سال  رفت با اون دختره هم میدونست با منه ولی بازم رابطه رو بهم زد هر دوشونم طلبکارم بودن میگفتن ما همو دوس داریم تو مزاحمی🙂💔

بد جوری شکستم قلبم غرورم بنظرتون میشه یه روز پس بدن کارماشو؟

کاربری دست دونفره😃

بله مطمئن باشید 

تو دعا هاتون مریض ها رو از یاد نبریم🤲اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏خدا کند ایمان ما تا وقت ظهور باقی بماند وگرنه اگر #ظهور هم نزدیک باشد ولی #ایمان ما زائل شده باشد دیگر مارا چه با ظهور آن حضرت!!!حضرت را با ما چه؟!! آیت الله بهجت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
متاسفانه این جوری زیاد دیدم ما خانوما چون زورمون نمیرسه همش به نفرین و کارما متوسل میشیم حالت که بهت ...

من دوس دارم این حالمو بکشن تا بفهمن

کاربری دست دونفره😃
چطور💔🚶🏿‍♀️

که کارما وجود نداره مذهبی هم که باشی انتظار داشته باشی خدا تنبیه‌اشون کنه خدا هم اینطور رابطه ها رو قدغن کرده در کل خودتی و عقلت ادم اشتباهی انتخاب کنی تاوان میدی باید عواقبش رو بپزیری ادم درستش رو انتخاب کنی لذتش رو میبری 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

همه از فامیل فرار میکنن تو باهاشون رل میزنی بیخیال بابا فکر کن با فامیلت دوباره فامیل بشی بلا به دور 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
من دوس دارم این حالمو بکشن تا بفهمن

همسرم یه فامیل داشت این مثلث عشقی مثل شما تو فامیل بود دختر و پسر نامزد کردن که احتمالا برای زنده کردن عشق نفر سوم ،پسره اینکارو کرد دوست دخترش برگشت و نامزدیشون به هم خورد دعوا تو فامیل شد یکی از خاله ها سر این قضیه مریض شد فوت کرد دختره شکست بدی خورد تا چند سال نتونست ازدواج کنه یه نامزدی همینجوری تو فامیل ما بهم خورد همچین مردایی لیاقت ندارن