2777
2789

دستام میلرزه شونه هام درد می‌کنه از عصبانیت زیر دلم درد می‌کنه من چقدر بدبختم چه شوهری که من کردم چیکار کنم ازدواجم هم سنتی بوده دعا کنید بچه م زودتر بیاد بزارمش تو بیمارستان برم 

بچه رو بذاری بیمارستان بری 🤕 خب چرا باردار شدی تو این شرایط بهتر نبود قبل بارداری بری ؟

عزیزم من بچه نمی‌خواستم شوهرم گفت خیالت راحت باردار نمیشی منه خنگ قرص هم نخوردم سننم کمه بی تجربه هستم 18, سالمه 

لطفا در مورد سنم نظر ندید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
عزیزم من بچه نمی‌خواستم شوهرم گفت خیالت راحت باردار نمیشی منه خنگ قرص هم نخوردم سننم کمه بی تجربه هس ...

مگه میشه رابطه داشت و باردار نشد 😑😑هر چقدرم سن پایین بالاخره کلاس قبل ازدواج رفتین دیگه 

چه طور میشه با رابطه باردار نشد 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

هر چی بیشتر به اینا فکر کنی بدتره.

سعی کن عاقلانه به مشکلات فکر کنی

حال خودتم خوب نگهداری

یه لیست از کارای کوچیکی که حالتو خوب میکنه بردار و انجامشون بده

تو الان مادری باید حال خودتو خوب نگهداری

چندماه دیگه بچه ب دنیا میاد داری چس‌ناله میکنی ک‌چراحامله شدم سنم‌کمه فلانه.دیگه گذشته از این‌ب بعد نگا کن‌ک‌چ‌برنامه ای برای زایمان داری‌کدوم بیمارستان‌کدوم دکتر.

چندماه دیگه بچه ب دنیا میاد داری چس‌ناله میکنی ک‌چراحامله شدم سنم‌کمه فلانه.دیگه گذشته از این‌ب بعد ...

وقتی شوهرم نیست وقتی منو از خونش بیرون کرده وقتی با شکم پر منو زد وقتی یادم نمیکنه وقتی الان پولی ندارم برم دکتر 

وی ناله میکنم اره‍

عزیزم مگه ازقبل توزندگی مشکلی داشتید؟

نه لعنتی یکدفعه ای اینجوری شد خیلی خوب بود فکر کنم دو قطبیه تقصیر. خواهرش و مادرش هست ولی تحصیل کرده هست یعنی اینقدر بی عقله که طرفه مادر خواهرش رو بگیره یک ذره هم اختیار از خودش ندارد 

نه لعنتی یکدفعه ای اینجوری شد خیلی خوب بود فکر کنم دو قطبیه تقصیر. خواهرش و مادرش هست ولی تحصیل کرده ...

سخته ولی میتونی کمکش کنی بعدم توبارداری طبیعیه حتی ازشوهرت متنفربشی گلم