2777
2789

میگم فلان لباس بخرم ی بهونه ای میاره ن میگه میگم برا خونه فلانکار کنیم میگه نه برا بچه فلان کلاس بزارم میگ نه کلا با همچی مخالفه ب مشکلی بربخورم همش غر میزنه حتی مرسصم بشم هی غر غر تو سن سالت کمه چرا مریض،شدی چرا مراقب نبودی .همش عیل بازپرسا .خسته شدم ی مشکل داشته باشم نمدونم ب کی بگم حل کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

برای منم همینه...حرف مردموگوش میده حرف منونه😞من پول دستم بیادمیرم چیزی که دوستدارمومیخرم بعدبهش میگم ..خیلی دوستدارم باهم بریم خرید یاهرکاری باهم همکاری کنیم ولی اصلا اینجوری نیس ...خیلیا چیزاتودلم مونده...

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️

من شوهرم بدتر از همسر شماست  خسته شدم بعد چهارده سال افسردگی اضطراب انشالله خوب شه همسرت ولی برای من همونه که بود تو  هیچ زمینه ای همراه وهمدل نیست مجرد بودم بهتر بود ا

🍃اگر ذره ای از دردها رو بیان کنم نَفَسَم چون برف همه جا را سرد میکنَد🍃
همه مردای خر ایرانی همینن بخاطر اینکه ننه ج هاشون سوسول بار اوردا

والا کل دوست آشناهامون شوهراشون منتظرن زناشون لب تر کنن مثل غول چراغ جادو خواسته زناشونو برآورده میکنن شانس ما اینا خوردن پستمون

منم ۶ساله ولی طاقتم تموم شده .۱۴ساله نتونسی بزنی ب بیعاریو بیخیالی؟

نه نتونستم چاره ای جز طلاق برام نزاشته بچه ها بزرگ شن میرم